11.22.2022

JAG (Justiția Militară) va urmări penal minionii Deep State în absență

 


În primul rând Stéphane Bancel, fostul CEO al Moderna a fost spânzurat vineri, 18 noe.2022 la GITMO. La ora 12.30 PM a fost declarant decedat de medical închisorii.  Adevărul este că Bancel nu era un om de stiință; a deținut un MBA de la Harvard, precum și un master în inginerie la o obscură universitate franceză. Nu avea acreditări pentru medicamente, dar s-a afirmat ca profesionist medical, iar oficialii din întreaga lume și-au promovat contribuțiile inexistente la știința medicală, și anume vaccinul Covid-19. Lansarea vaccinului a dus la creșterea vertiginoasă a averii nete a lui Bancel de la 657 de milioane de dolari la 5,04 miliarde de dolari. Când Bancel a vorbit, autoritățile sanitare au ascultat. Pe măsură ce Bancel a profitat, oamenii au murit. Vor mai urma și ceilalți…

Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA și Biroul Comisiilor Militare vor începe urmărirea penală a minionilor Deep State în absență, ceea ce înseamnă că aceștia pot fi inculpați, acuzați, judecați și condamnați fără a pune piciorul într-o sală de judecată, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News. JAG a luat această decizie după confirmarea rapoartelor conform cărora Deep State-rii numiți în rechizitorii sigilate fugeau în masă din țară pentru a evita arestarea militară, și mai ales după ce directorul CDC, Rochelle Walensky, a eludat capturarea și a fugit într-o țară străină.

După cum s-a raportat la 7 noiembrie, armata sperase să-i prindă simultan pe CEO-ul Moderna, Stephen Bancel, și pe Walensky, la un local elegant din Virginia, unde programaseră o cină de afaceri, dar Walensky l-a fentat pe Bancel. JAG spune acum că în timp ce Bancel se ospăta cu scoici umplute la cuptor, Walensky se afla în portul Miami îmbarcându-se pe un vas de croazieră cu destinația Bahamas, de unde a luat un zbor spre Heathrow, de unde a prins un alt zbor către Bruxelles.

„Acum conduce CDC de la distanță de pe pământ străin”, a spus sursa noastră. „Aceste tipuri nefaste de oameni sunt răi, dar nu proști sau au prieteni care nu sunt proști. Au resurse considerabile.”

Alți membri ai Deep State care au fugit din țară includ AG Merrick Garland și secretarul de stat Antony Blinken.

Pe 13 noiembrie, viceamiralul Darse E. Crandall a convocat o întâlnire a personalului său superior pentru a discuta legalitatea desfășurării proceselor în absență. În sistemele juridice de drept comun, expresia este mai mult decât o descriere spațială. În aceste sisteme, sugerează o recunoaștere a unei încălcări a dreptului inculpatului de a fi prezent la procedurile judiciare într-un proces penal. În 1884, Curtea Supremă a susținut că „legiuitorul a considerat că este esențial pentru protecția celui a cărui viață sau libertate este implicată într-o urmărire penală pentru infracțiune, ca acesta să fie prezent personal la proces, adică în fiecare etapă a procesului, proces atunci când drepturile sale substanțiale pot fi afectate de procedura împotriva sa. Dacă el va fi privat de viață sau de libertate fără a fi prezent, o astfel de privare ar fi fără acea procedură legală echitabilă cerută de Constituție.” Există excepții în situațiile în care inculpatul, în scris, autorizează o instanță să efectueze un proces în lipsă în cazul în care, indiferent de motiv, nu se prezintă în mod voluntar.

Vice-Adm. Crandall a opinat că tribunalele militare nu au fost supuse constrângerilor de drept comun și că invocarea de către Trump a Actului Insurecției din 1807 a autorizat JAG să ia toate măsurile necesare pentru a aduce trădătorii în fața justiției. El a mai spus că a fugi din țară pentru a evita arestarea echivalează cu omiterea cauțiunii, o acțiune voluntară. Lăsând la o parte legalitatea și Legea Insurecției, am întrebat sursa noastră despre etica desfășurării proceselor asupra persoanelor care nu sunt prezente pentru a se apăra.

„De când s-a apărat un agent al Deep State? Tot ce fac este să se bată cu pumnii în piept și să strige în aer „Nu poți să-mi faci asta! Stii cine sunt eu? Vei plăti pentru asta.” Niciun agent al Deep State nu a montat vreodată o apărare reală. De ce? Pentru că dovezile empirice împotriva lor sunt atât de al naibii de irefutabile, tot ce pot face este să țipe și să strige. Amiralul Crandall a stabilit că este în limitele abilităților sale să facă acest lucru”, a spus sursa noastră.

Procesele în absență, a adăugat el, nu vor avea loc într-un cadru oficial al unei săli de judecată. În schimb, fie vice-adm. Crandall, fie un delegat în numele său se va așeza cu jurații într-o sală de conferințe, unde JAG își va prezenta dovezile și va cere juriului să emită un verdict și dacă este cazul, să recomande pedeapsa.

„Convingerea este că minionii Deep State devin în cele din urmă neglijenți. Le este dor de casă. În cele din urmă, vor încerca să reintre în țară și îi vom prinde. Apoi putem evita un proces îndelungat în sala de judecată și îi putem escorta direct la spânzurătoare”, a spus sursa noastră.

În încheiere, el a spus că JAG va organiza în continuare studii convenționale, pe lângă cele ținute în absență.


   Sursa: https://realrawnews.com/

https://luminaadevarului.com/2022/11/22/jag-va-urmari-penal-minionii-deep-state-in-absenta/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu