11.07.2022

Slugile ”Deep State” fug din SUA de teama arestării militare

 


Câțiva politicieni ai Deep State și membri ai administrației regimului criminal Biden se tem să nu fie arestați de armata americană, încât exercită controlul asupra oilor de la distanță și, în unele cazuri, din afara Statelor Unite, a declarat White Hats pentru Real Raw News.

De exemplu: diviziunea Pălăriilor Albe a armatei americane a făcut planuri să-l aresteze pe procurorul general corupt al regimului, Merrick Garland, imediat după ce FBI-ul a lansat un raid nebun și ilegal asupra casei Mar-a-Lago a președintelui Donald J. Trump, care a ocupat timp de câteva ore răscolind prin dormitorul fiului său cel mic și prin garderoba soției sale. Dar Garland nu a putut fi găsit, în ciuda unei operațiuni masive sub acoperire pentru a-i descoperi locul. Nu se afla la Washington, nici la adresa lui din Chevy Chase, Maryland. Armata îi supraveghease pe ascuns cele două case de vacanță, una în Delaware și una în Rhode Island, dar le-a găsit goale. Luminile din case s-au aprins de la distanță seara pentru a da impresia că acestea erau ocupate, iar vecinii colectau corespondența din cutiile poștale ale lui Garland.

Aproximativ o săptămână mai târziu, în timp ce pușcașii marini americani au răscolit hoteluri luxoase în cetățile cunoscute ale Deep State, White Hats de la U.S. Army Cyber ​​Command a primit vestea că Garland a fugit din Statele Unite în Canada cu câteva ore înainte de raid. Garland a rămas ciudat de tăcut în urma raidului. Prima sa declarație publică, un rezumat de două minute, a venit cinci zile mai târziu. Scurta prestare a avut loc la o scenă sonorizată din Ottawa, complet cu un grup de presă CGI. White Hats crede că Garland se află sub protecția premierului canadian Justin Trudeau și probabil că este cazat în reședințe aleatoare în cazul în care trec granița pentru a-l prinde.

„Știm că este acolo, dar nu exact unde”, a declarat pentru RRN o sursă din biroul generalului David H. Berger. „Evident, nu vrem un incident internațional și avem motive să credem că a făcut călătorii scurte, foarte scurte, înainte și înapoi. E doar o chestiune de timp.” Când a fost întrebat ce dovezi au White Hats despre Garland, el a adăugat: „Munți. El este vinovat de trădare.”

Iar Garland nu este singurul oficial care a căutat adăpost pe pământ străin. Aceeași sursă a spus că armata l-a căutat în zadar pe mânuitorul lui Biden și secretarul de stat Antony Blinken, care, în ciuda aparențelor contrare, controlează Departamentul Statului Adânc dintr-un refugiu sigur undeva în Europa de Est. Armata aproape că îl arestase în iunie, dar Blinken avea resursele necesare pentru a evita capturarea și a fugi din țară.

„Suntem aproape siguri că Blinken nu a mai pus piciorul în SUA din iunie. Știm că a rămas în Serbia și Croația și probabil că se află încă în apropiere. Ar putea locui în Ucraina. Acești oameni sunt tipi răi, nefaști, dar nu proști. Au resurse nelimitate, adică numerar, pentru a mitui sau a șantaja drumul spre siguranță. În anii Bush, armata avea un pachet de cărți cu fața teroriștilor pe care voiau să-i ucidă sau să-i prindă. Ei bine, avem propriul nostru pachet, iar Blinken este regina noastră de pică, ceea ce înseamnă că este printre primii trei handler ai lui Biden.”

El a refuzat să numească Regele și Asul de pică pentru că, a spus el, s-ar putea să nu știe că armata îi vânează în mod activ.

„Dacă credem că avem un avantaj, trebuie să o tratăm ca pe o certitudine absolută”, a spus el în încheiere.


Sursa: https://realrawnews.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu