12.05.2022

Nancy Pelosi și alți actori ai Deep State au fost arestați în urma banchetului lui Biden

 


Forțele Speciale ale Statelor Unite și Rangerii Armatei au arestat joi – patru politicieni, doi actori de la Hollywood și două personalități liberale din mass-media – în urma banchetului extraordinar de gală al regimului criminal Biden, în care 300 de invitați cu cravată neagră s-au ospătat cu homar din Maine, Almas, finanțat de contribuabili, caviar și sticle de Chateau Margaux grand vin — la 200.000 USD pe sticlă.

Contrar narațiunii regimului, sărbătoarea fastuoasă nu a avut loc la Casa Albă din Washington D.C.; mai degrabă, înșelăciunea a avut loc la macheta la scară reală a lui Tyler Perry 1600 Pennsylvania Avenue, un facsimil precis al lucrurilor reale. Real Raw News și alte mass-media alternative au elaborat în trecut modul în care regimul folosește proprietatea lui Perry pentru a emula funcțiile oficiale ale guvernului, așa că nu vom scrie o teză despre asta astăzi. O căutare rapidă pe Google oferă rezultate ample. Ceea ce este important este că generalul USMC David H. Berger obținuse o listă de invitați și observase că mai multe nume apăreau și pe o altă listă – registrul rechizitoriilor sigilate pe care președintele Donald J. Trump îl semnase înainte de a pleca de la Washington pentru a pleca la Mar-a-Lago, Centrul de comandă din 2021.

O sursă din biroul generalului Berger a declarat pentru Real Raw News că generalul Berger l-a contactat luni pe comandantul grupului 5 al forțelor speciale Brent Lindeman și comandantul regimentului 75 Ranger, col. J.D. Keirsey, cerându-le ajutorul pentru a reține „ținte oportune de mare valoare”, deoarece Marinarii erau în prezent înrădăcinați în alte operațiuni împotriva sabotorilor Deep State. Generalul Berger și-a informat aliații patrioti că agenți ai Statului Adânc sunt așteptați să participe la seara diplomatică a regimului și ar fi citat 20 de nume, inclusiv președintele francez Emmanuel Macron și, din motive necunoscute, actrița Chrissy Teagan.

Comandanții Pălăriilor Albe, a spus sursa noastră, au luat în considerare câteva opțiuni: fie iau cu asalt falsa Casă Albă, îi arestează pe toți și scot mai târziu vinovații de nevinovați, fie țintește și arestează selectiv jucătorii activi ai Deep State în timp ce plecau de la masa somptuoasă. Generalul Berger, care rareori le explică subordonaților săi metodele sau motivele, a recomandat a doua alegere, spunând: „Dacă asaltăm porțile, securitatea va fi informată, iar Deep Staterii pe care îi dorim ar putea scăpa. Nu, vom folosi puțină discreție. Nu îi dăm lui Nancy Pelosi șansa de a scăpa, nu de data aceasta.”

Col. Keirsey a angajat un pluton Ranger în operațiune, iar col. Lindeman a dedicat un număr „necunoscut” de forțe speciale misiunii. Au făcut tot posibilul să fotografieze fiecare vehicul și persoană care trecea prin porțile de securitate. Și stăteau acolo, cu răbdare, până când zgomotul petrecerii s-a redus la șoapte înăbușite, luminile dinăuntru au început să se stingă și o procesiune de vehicule scumpe și limuzine închiriate au așteptat la coadă pentru a ieși din teren.

Forțele Speciale și Rangerii au format echipe comune, fiecare compusă din 4 bărbați în SUV-uri civile. O echipă a văzut o limuzină neagră cu numere de înmatriculare diplomatice, care îl transporta pe Emmanuel Macron de la falsa Casa Albă către o destinație necunoscută. Echipa de pompieri a urmat limuzina spre sud pe Interstate 75; Șoferul lui Macron părea să se îndrepte spre Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson. Echipa Forțelor Speciale/Ranger a interceptat vehiculul la câteva mile de aeroport, dar a constatat că au fost păcăliți. Pasagerii nu erau domnul și doamna Macron, ci erau replici din silicon în mărime naturală ale președintelui francez și ale soției sale, Brigitte.

Alte echipe de pompieri au avut mai mult succes. Unitatea care a urmat Mercedesul SL 63 AMG decapotabil de 200.000 USD a lui Nancy Pelosi a efectuat ceea ce poliția numește o „manevră la groapă”, o tactică de urmărire prin care o mașină care o urmărește poate forța o mașină care fuge să se întoarcă brusc, făcându-l pe șofer să piardă controlul și să se oprească. Șoferul lui Pelosi, incapabil să compenseze mutarea, s-a învârtit la 360 de grade pe Ruta 166 și s-a oprit complet. Forțele Speciale/Rangers au smuls-o pe Pelosi și șoferul ei din vehiculul avariat.

„De data aceasta nu a fost vorba despre o dublură sau o femeie care poartă o mască. O avem pe Pelosi cea adevărată”, a spus sursa noastră.

Sursa noastră a spus că numele celorlalți șapte Deep Stateri reținuți joi seara vor fi făcute cunoscute săptămâna viitoare, precum și acuzațiile împotriva lor.

      JAG o acuză pe Nancy Pelosi de trădare și conspirație  

Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite a depus vineri acuzații formale împotriva fostului președinte al Camerei, Nancy Pelosi, care a fost arestată joi seară după ce a participat la fastuosul banchet de stat al lui Biden la falsa Casă Albă a lui Tyler Perry de la periferia orașului Atlanta, Georgia. Surse JAG au declarat pentru Real Raw News sâmbătă dimineața că Pelosi a fost acuzată de mai multe acuzații de trădare și conspirație sedițioasă – probabil, o coincidență, aceleași acuzații pe care le-a spus Departamentului de Justiție împotriva Oath Keeper Stewart Rhodes. Un juriu federal l-a condamnat vineri pe Rhodes pentru conspirație sedițioasă deoarece a complotat pentru a anula alegerile din 2020 și a incitat la violență la Capitoliu pe 6 ianuarie.

„Acuzațiile JAG împotriva lui Pelosi sunt concrete și indiferent de urmărirea ilegală de către regim a persoanelor nevinovate care au vizitat Capitoliul. Nu a fost nicio insurecție, nicio tentativă de lovitură de stat. DOJ vizează oamenii pentru sprijinirea lui Trump. Suntem după criminali legitimi, cum ar fi Pelosi”, a spus sursa noastră.  

El a adăugat că Nancy Pelosi a fost dusă la Guantanamo Bay la câteva ore după ce Forțele Speciale au reținut-o lângă Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson. Pelosi, a spus el, nu a oferit nicio rezistență, deoarece era „beată și mirosea a băutură” când Forțele Speciale au tras-o de pe scaunul pasagerului unui Mercedes SL 63 AMG. Ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea mașinii sale și indiferența față de starea șoferului ei, care, poate raporta acum Real Raw News, a murit la impact când capul a spart parbrizul. Airbag-ul lui Pelosi s-a declanșat; șoferul nu a avut șanse.

„Tocmai l-am cumpărat”, spusese Pelosi Forțelor Speciale. „Ai grijă de asta pentru mine.”

Înainte de a o duce la GITMO, Forțele Speciale au condus-o pe Pelosi la o „casă de siguranță” pentru a se trezi. Testul ei de alcoolemie a fost de 0,47%, un procent care poate pune viața în pericol, cu risc de comă sau stop respirator. După un timp, unei Pelosi, oarecum trează, i s-a arătat un mandat de arestare militar pe numele ei – semnat atât de președintele Donald J. Trump, cât și de vice-adm. Darse E. Crandall – și i s-a spus că va fi dusă la GITMO pentru a se confrunta cu un tribunal militar.

O dată a tribunalului va fi probabil stabilită la începutul săptămânii viitoare, au spus sursele.

Sursa: https://realrawnews.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu