1.30.2023

Directorul Consiliului Economic Național al administrației ilegitime, Brian Deese, a fost spânzurat miercuri (25 ian.), după ce un tribunal militar din Guantanamo Bay l-a condamnat pentru trădare și sabotarea aprovizionării cu alimente a națiunii.

 


Directorul Consiliului Economic Național al administrației ilegitime, Brian Deese, a fost spânzurat miercuri (25 ian.) după-amiază, după ce un tribunal militar din Guantanamo Bay l-a condamnat pentru trădare și sabotarea aprovizionării cu alimente a națiunii.

După cum s-a raportat la începutul acestei luni, pușcașii marini americani l-au arestat pe 5 ianuarie pe Deese în urma unei anchete de 3 luni care a arătat că a produs în mod intenționat o criză alimentară care a umflat costul păsărilor de curte și al ouălor. O declarație justă a cauzei probabile, a pretins că Deese a instruit Serviciul de Inspecție și Siguranță Alimentară (FSIS), care supraveghează industria păsărilor de curte, să omoare zeci de milioane de găini sub pretextul combaterii gripei aviare.

Miercuri, un Deese încătușat, purtând o salopetă portocalie, și-a invocat al 5-lea amendament ,,Dreptul de a păstra tăcerea” după ce și-a reiterat nevinovăția și i-a spus vice-amiramului Crandall că istoria va justifica „orice acțiuni pe care aș fi putut sau nu să le fi întreprins pentru a păstra sfințenia Statele Unite ale Americii.” Pompozitatea și mulțumirea lui nu l-au impresionat pe amiral.

„Gândește-te ce vrei”, a spus vice-amiral Crandall. „Iată, ești un combatant inamic.”

El l-a chemat pe primul și singurul martor al acuzării, Paul Kiecker, administrator adjunct al FSIS. Kiecker a apărut la un apel Zoom și purta o salopetă albă în timp ce stătea în ceea ce părea o celulă de detenție din Camp Delta – un marinar înarmat pândea în spatele lui. Nu este clar de ce nu a fost fizic în instanță. Kiecker a mărturisit că el și Deese au conspirat pentru a umfla artificial prețurile ouălor până la punctul în care cumpărătorii de băcănie fie plătesc prețuri nerezonabile, fie scapă de ele.

„Ouăle sunt un aliment de bază. Știam că oamenii vor cumpăra în continuare, indiferent de cost. Și știam că asta va agrava lipsa. Și această lipsă ar duce la creșterea prețurilor. Nu credeți că este vorba doar despre ouă și păsări de curte – există un efort administrativ în curs de a priva oamenii de hrană și de a crea o inflație asemănătoare Venezuelei chiar aici”, a spus Kiecker.

„Să ne concentrăm asupra a ceea ce este în timonerie”, a spus vice-amiral Crandall. „Deci, te-ai apropiat de Deese sau a fost invers?”

Kiecker a dat vina pe Deese; a spus că Deese a conceput deja un plan când l-a abordat la începutul lui 2022.

„Avea nevoie de FSIS pentru ca aceasta să funcționeze. Esența este că noi, adică FSIS, am mers la unele dintre cele mai mari ferme de ouă pentru inspecții de rutină. Le-am spus proprietarilor că am găsit dovezi ale gripei aviare și că va trebui să sacrificăm efective întregi. În funcție de mărimea fermei, ceea ce însemna mii sau chiar zeci de mii de păsări. Proprietarilor li s-a spus că Departamentul de Agricultură le va rambursa, dar nu știu dacă s-a întâmplat sau nu”, a spus Kiecker.

„Așadar, voi, oamenii voștri, ați mințit crescătorii de ouă și păsări de curte, înșelându-i să creadă că turmele lor sunt bolnave, distrugându-le și falimentându-i, în esență, să iasă din afaceri”, a spus vice-amiral Crandall.

„Practic, asta este.”

„Și inspectorii FSIS au fost de bunăvoie de acord cu această agendă?” a întrebat vice-amiral Crandall.

„I-am ales pe cei despre care știam că o vor face și au primit un bonus sănătos”, a răspuns Kiecker.

„Deși apreciem cooperarea ta astăzi, până acum te-ai incriminat doar pe tine însuți. Pe lângă cuvântul tău, ai vreo dovadă care să-l lege pe Deese de conspirație?”

În timp ce amiralul vorbea, Deese stătea liniştit şi lipsit de expresie la masa apărării.

„Doar documentele pe care ți le-am dat deja”, a spus Kiecker.

Viceadm. Crandall a arătat mesajele text pe care Deese le-a trimis lui Kiecker în iunie 2022. „Devin mai deștepți și trebuie să facem asta. Ei angajează testeri independenți. Am o idee și trebuie să lucrezi cu mine la asta. Vom începe să infectăm păsările”, a spus un mesaj.

Kiecker a spus ca inspectorii FSIS au injectat pe ascuns gripa aviara vie in gaini de la fermele de oua din Nebraska. Inspectorii aveau apoi să acorde virusului timp să incubeze și să se răspândească înainte de a face o inspecție ulterioară, timp în care gripa aviară a infectat efectivele, dând FSIS un motiv legitim pentru a distruge mii de păsări.

„De ce ai fost de acord cu planul lui Deese? Ce te-a motivat?” l-a întrebat amiralul pe Kiecker.

„Brian [Deese] mi-a spus că trebuie să urmez ordinele. Și mi s-au dat 5.000.000 de dolari. Îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele și regret profund ceea ce am făcut”, a spus Kiecker.

Amiralul l-a scuzat pe martor.

Apoi a redat sunetul conversației dintre Deese și răposatul Sec. al Agriculturii, Tom Vilsack, pe care armata l-a executat în luna mai pentru că a ordonat distrugerea centrelor de procesare a alimentelor. Pe 5 ianuarie 2022, Deese a sugerat ca agenții Departamentului Agriculturii să viziteze fermele de păsări sub pretextul „inspecțiilor de rutină” și să testeze aleatoriu păsările pentru gripa aviară. Când Vilsack a răspuns: „Nu este o idee rea, dar este puțin probabil să găsim cazuri de gripă aviară”, a spus Deese, „Desigur că o vom face. El vrea ca noi.”

Într-o conversație ulterioară, Deese i-a spus lui Vilsack că a găsit o modalitate de a dubla prețul ouălor până în 2023. „Cui îi pasă dacă oamenii mor de foame – noi o vom face”, a spus Deese.

Viceamiralul Crandall a cerut comitetului să cântărească dovezile, iar cele 3 birouri care compuneau completul au dat un verdict de vinovăție fără ezitare. Au recomandat ca Deese să fie spânzurat pentru trădare. Când amiralul a spus că spânzurătoarea era gata și că Deese putea fi spânzurat în trei ore, Deese a rupt tăcerea, strigând: „Nu este timp suficient pentru a depune recurs”.

„Apelul dumneavoastră a fost respins în momentul în care ați trădat Republica”, a spus vice-amiral Crandall.

Trei ore mai târziu, Deese atârna de o frânghie. Un medic al Marinei l-a declarat mort la ora 15:14. EST, 25 ianuarie 2023.

Tribunalul lui Paul Kiecker este programat pentru 7 februarie.


      Ciocnirea marinarilor și a FBI-ului corupt la Camp Pendleton





Pușcașii Marini americani aproape că au intrat într-o luptă cu foc cu agenții federali corupți joi după-amiază, când patru disperați agenți FBI au sosit la porțile Camp Pendleton, susținând că au mandate de arestare pentru doi pușcași marini care au vizitat pașnic Capitoliul pe 6 ianuarie. Apariția nedorită a federalilor este pentru a doua oară în această săptămână, Gestapo-ul lui Merrick Garland a venit să vâneze pușcașii marini în serviciu activ, ale căror singure motive că au vizitat Washington au fost să protesteze împotriva alegerilor furate și să ajute persoanele rănite.

Agenții FBI au arestat marți în mod ilegal trei pușcași marini: Micah Coomer, staționat la Camp Pendleton; Joshua Abate, Fort Meade; și Dodge Dale Hellonen, Camp Lejeune. Toți trei au fost arestați în afara postului și acuzați de fapte penale. După arestarea lor, federalii au încercat să semene discordie și paranoia în cadrul Corpului, susținând fără dovezi că „colegii din Marină” le-au ajutat ancheta și au ajutat la identificarea suspecților.

O sursă din biroul generalului Eric M. Smith a respins această afirmație.

„Niciun marinar loial nu l-ar ajuta pe criminalul DOJ. Marinarii luați în custodie sunt marinari buni. Da, au fost la Capitoliu, dar au intrat în clădire după ce au văzut oameni călcați în picioare, să dea ajutor medical. Singura lor așa-zisă crimă a fost să pună o pălărie MAGA pe o statuie. Acești marinari au salvat vieți”, a spus sursa noastră.

După arestarea lor, biroul generalului Smith a emis un buletin prin care avertiza toți pușcașii marini în serviciu activ că DOJ a fost angajat într-o vânătoare de vrăjitoare pentru a găsi orice pușcaș care ar fi putut fi în sau în apropiere de D.C. pe 6 ianuarie; avea adrese sau numere de telefon. Notificarea i-a avertizat pe marinari să fie atenți la împrejurimile lor în timp ce sunt în afara postului, deoarece agenții federali răuvoitori supravegheau probabil barurile, cluburile de noapte și centrele comerciale. De asemenea, a sugerat că federalii ar putea folosi „femei atractive care fac progrese” pentru a-i prinde pe marinari. „FBI-ul se furișează probabil în orașe din apropierea instituțiilor noastre, dar este mai puțin probabil ca lașii să aibă îndrăzneala să-și arate fețele la noi acasă”, se spune în buletin.

Biroul generalului Smith a greșit a doua parte a propoziției.

Joi după-amiază, două Lincoln Navigator negre s-au oprit la poarta San Luis Rey din Camp Pendleton, unul dintre cele opt puncte de acces păzite. Ocupanții s-au apropiat de santinelele Marinei și s-au identificat ca agenți FBI, spunând că au un mandat de arestare federal pentru doi pușcași marini din bază. Biroul generalului Smith a cerut RRN să rețină numele marinarilor, dar putem spune că unul este un sergent principal de artilerie, celălalt un locotenent. Cei patru federali agresivi le-au dat santinelelor un ultimatum: să livreze pușcașii marini, sau vor intra în Camp Pendleton pentru a-i găsi.

„Marinarii nu acceptă amenințările, în special din partea unor criminali FBI”, a spus sursa noastră. „Paznicii de la poartă i-au avertizat, le-au spus federalilor că pot să se întoarcă și să plece sau să-și încerce norocul să intre înăuntru.”

Se pare că un agent i-a spus santinelei că Merrick Garland i-a dat autoritatea de a-i aresta pe cei doi pușcași „prin orice mijloace” și și-a mutat mâna spre arma din toc de pe șoldul drept. Se trezi uitându-se la capătul țevii puștii gardianului. Santinelele, a spus sursa noastră, au reamintit FBI-ului că Camp Pendleton găzduia 42.000 de pușcași marini care-i urăsc pe agenții FBI.

„Gen. Smith a devenit conștient de criza care se desfășura. Având o repulsie puternică față de federali, gardienilor de la poartă li s-a spus că nu vom preda pe nimeni în custodia lor. Federalilor nu le-a plăcut asta și s-au agitat foarte mult, provocând un impas care a durat cincisprezece minute”, a spus sursa noastră.

Santinelele și-au ținut armele îndreptate către agenții FBI.

„Sunteți sfătuiți să vă urcați în vehiculele voastre și să plecați”, a spus o santinelă celor de la FBI.

În cele din urmă, federalii au cedat; deși s-au urcat la bordul SUV-urilor lor și au plecat, un agent a strigat printr-un geam deschis: „Ne vom întoarce”.

„Și vom fi aici așteptându-vă”, a spus un paznic de poartă.

În încheiere, sursa noastră a spus că orice federal prins arestând pușcașii marini va fi tratat ca luptător inamic.

A fost ucis un ofițer al Pălăriilor Albe   

Un ofițer cheie White Hat a fost ucis luna trecută, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

Luni, 19 decembrie, comandantul marinei americane Robert Ramirez a fost găsit mort în casa sa din San Diego. The Navy Times a raportat că Soția lui Ramirez, Anne, a încercat să-și trezească soțul în acea dimineață, dar l-a găsit că nu răspunde. Departamentul Sheriff-ului din San Diego a spus că nu a găsit semne de crimă, dar nu a dezvăluit imediat cauza morții.

White Hats contestă varianta oficială. Ei au spus că doamna Ramirez era plecată de acasă în vizită la rude în noaptea morții cmdr. Ramirez și că se presupune că era singur acasă.

White Hats a aflat despre moartea Cmdr. Ramirez în după-amiaza zilei de 19 și aproape imediat a intrat în posesia corpului său cu mult înainte ca biroul legist din județul San Diego să fi putut efectua o autopsie. Au adus cadavrul la Camp Pendleton, unde un medic legist a efectuat o examinare post-mortem cuprinzătoare.

Sursa noastră a spus că cadavrul său nu avea răni fizice sau răni defensive. Medicul legist l-a verificat pe Cmdr. Ramirez pentru a vedea dacă a fost vaccinat; nu a făcut-o, iar documentele sugerau că avea o sănătate maximă, chiar și la 47 de ani. Moartea lui părea un mister. Un mister care a fost rezolvat pe 22 ianuarie când rezultatele toxicologice au arătat că Cmdr. Ramirez ingerase o cantitate letală de cianură, un compus chimic care provoacă slăbiciune, greață, dificultăți de respirație, convulsii, stop cardiac și moarte – o moarte chinuitoare. Timpul de la ingerare până la moarte depinde de cantitate. Medicul legist din Camp Pendleton a spus că Cmdr. Ramirez ingerase suficientă cianură pentru a-l ucide într-un minut.

„Dacă soția lui ar fi fost acasă, l-ar fi auzit țipând și l-ar fi văzut cum vomita”, a spus sursa noastră. Când a fost întrebat cum medicul legist a exclus sinuciderea, sursa noastră a răspuns cu amărăciune: „Cmdr. Ramirez nu s-a sinucis cu cianură. Chiar dacă ar fi vrut să o facă, ar fi găsit o modalitate mai puțin dureroasă de a o face. Era un ofițer îndrăzneț, cu 27 de ani de serviciu, tocmai a fost numit comandant al echipei SEAL 1 chiar înainte de a fi ucis. A fost un membru valoros al comunității White Hats.”

Întrebat dacă White Hats a intervievat soția, el a spus: „Am spus ce am putut. Ancheta este în desfășurare, așa că nu pot discuta despre piste sau cu cine am vorbit.”

În anii săi de serviciu meritoriu, Ramirez a primit trei distincții de acțiune în luptă, fiind în situații de luptă în trei teatre diferite de război și cinci medalii cu Steaua de Bronz – două cu dispozitive „V”, care semnifică vitejia și actele de eroism în timpul luptei.

Generalul Smith a spus că moartea Cmdr. Ramirez este o pierdere devastatoare.


   

Sursa: https://realrawnews.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu