7.03.2020

Bau-baul „Grup de Comunicare Strategică”, cel cu care întreaga populaţie a României a fost terorizată încă de la începutul pandemiei Coronavirus, a fost ţinut pînă acum în secret, deşi absolut toate comunicările publice au venit doar cu aprobarea acestui grup misterios.

 


Pe surse aflasem doar că şeful acestui „Grup de Comunicare Strategică” este un oarecare ANDI MANCIU, fost reporter la Realitatea TV, a cărui nevastă, Narcisa Manciu, este consilier prezidenţial la Cotroceni (https://www.cotidianul.ro/andi-manciu-este-seful-cenzurii-presei-iar-nevasta-e-consilier-la-cotroceni/):

 


Abia marţi seara, pe Facebook, fostul deputat Radu Cristescu a postat componenţa acestui „Grup de Comunicare Strategică”, dar şi documentul prin care acesta a fost înfiinţat. 

Surpriza uriaşă o reprezintă faptul că DISPOZIŢIA 524/03.03.2020 a fost emisă de dr. Raed Arafat, care, în ciuda prezenţei sale zilnice pe toate posturile de televiziune, nu a făcut publică pînă acum componenţa GCS, deşi presa a întrebat mereu cine sînt membrii acestuia:








Din acest document, aflăm că, alături de Andi Manciu, politruc care a trecut ca gîsca prin apă şi prin presă, figurează şi o oarecare SORINA ELENA COŞBUC, care este consiliera ministrului de Interne Marcel Vela ! Ea este nimeni alta decît producătoarea emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, realizată de Rareş Bogdan în vremea cînd se autodenumea ziarist, deşi era încă de atunci propagandist PNL.

După cum se vede, atît Andi Manciu, cît şi Sorina Coşbuc provin din aceeaşi pepinieră: Realitatea TV, acolo unde Rareş Bogdan era vedeta postului.

Din postarea lui Radu Cristescu mai aflăm ceva interesant: că în biroul Sorinei Coşbuc vin s-o ajute două personaje interesante: „comisarul Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, și comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm”!

Despre Iulian Drăgoi ştim că el a făcut parte din echipa guvernamentală a Vioricăi Dăncilă, fiind cooptat chiar şi în echipa de comunicare cît timp România a deţinut preşedinţia Consiliului Uniunii Europene:

Acum putem să înţelegem mult mai bine cine au fost cei care au generat manipularea opiniei publice în aceste luni de la declanşarea crizei Coronavirus şi, mai ales, cine au fost cei care puteau şi au decis suspendarea unor site-uri.

Ceea ce atrage atenţia în documentul prin care a fost înfiinţat acest „Grup de Comunicare Strategică” este data: 3 martie 2020, adică la doar cîteva zile după ce Klaus Iohannis făcuse acea celebră declaraţie despre persoanele infectate: „Mai mulți dintre ei nu au niciun fel de simptom. Mai mulți dintre ei au simptome foarte ușoare, de tip răceală. Câțiva au simptome de tip gripă. Până și persoanele mai vârstă, care au și alte probleme de sănătate, au o stare generală acceptabilă. Asta ca să demitizăm un pic boala !

Peste numai două săptămîni, Klaus Iohannis avea să declare starea de urgenţă. Din acel moment, absolut toate comunicările despre coronavirus, inclusiv cele pe plan local, trebuiau avizate de acest „Grup de Comunicare Starategică”, format din Andi Manciu şi Sorina Coşbuc, pe care dr. Raed Arafat i-a luat direct din curtea PNL, aripa Realitatea TV.

Cu ei, PNL şi Klaus Iohannis „îşi fac treaba”, aşa cum spune deseori preşedintele, ţinta ascunsă fiind folosirea acestei crize ca suport electoral în alegerile ce vor urma în acest an. Curat murdar acest GCS înfiinţat de dr. Raed Arafat!

sursa:https://www.cotidianul.ro/oamenii-lui-arafat-din-grupul-de-manipulare-strategica-al-lui-iohannis/?fbclid=IwAR2yZ2SV77Mzy5AODCvQmTtQzFIVEtti9WRt5OzaV0PHbJ7ZM6fXgXQBZ7w

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu