8.01.2020

HOPA ! Ministerul de Interne cere de la Ministerul Sănătății fișele medicale ale tuturor românilor !!! Nu vă miroase de la o poștă că ceva nu e în regulă ?


Avocata Diana Iovanovici Șoșoacă a publicat pe pagina sa de Facebook o informație îngrijorătoare:

„Ministerul de Interne cere de la Ministerul Sanatatii fisele noastre medicale, pentru ca restul de date le au. Din fisele noastre medicale se observa clar cine este sanatos si cine este bolnav si bolile de care sufera.

La ce ii trebuie Ministerului de Interne asa ceva? Simplu! Sa vada pentru cine se impune izolarea sau carantinarea sau internarea fortata! Cine are comorbidități, cine a avut gripa, cine este sanatos si o fi bun de altceva…

Avocatul Poporului a observat acest lucru si a cerut Ministerului de Interne sa ii comunice pentru ce are nevoie de fisele noastre medicale.

Sper ca, paralel cu acest demers pentru care o sustin, lucreaza si la atacarea Legii dictaturii medicale la CCR !” 

Vă dați seama ce consecințe poate avea un asemenea transfer de date? Cine ne garantează că informațiile nu vor fi folosite ilicit de anumiți indivizi din sistem capabili să facă poliție politică în numele unor forțe din umbră? Că doar nu credeți că absolut toți membrii Ministerului de Interne sunt și vor rămâne incoruptibili până la moarte…

Cine ne garantează în mod absolut (s-ar putea gândi unii) că aceste informații nu vor ajunge și în mâna unora care au legătură cu traficul de organe? Nimeni nu ne poate garanta!

Și pentru că digitalizarea datelor medicale ale tuturor românilor comportă riscuri majore oricum, chiar dacă sunt păstrate doar de Ministerul Sănătății (o altă instituție cu un personal incoruptibil, nu-i așa?!!!!!!!!!!), a mai ajunge în posesia unui minister începe să semene tot mai mult cu crearea unui lagăr medical, în condițiile în care noile legi care sunt promovate de Parlamentul României pun bazele Dictaturii Medicale!

Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu