8.30.2020

”Faptul că nu ai simptome este în sine un simptom” 🤦🏻‍♂️

 


Avocatul Gheorghe Piperea îl critică în termeni acizi pe secretarul de stat Raed Arafat după declarația acestuia potrivit căreia s-ar impune niște reguli și în casă pentru prevenirea infecțiilor.

„Mă intrebam dacă nu cumva Arahat a fost tras pe dreapta. Dar nu, stafia lui continuă să ne bântuie. Auzi la el – regulile de “prevenție” să continue și acasă, copiii să fie separați de bunici (eventual să poarte și măști, că într-un apartament de 2-3 camere nu prea merge cu distanța socială – n.n.); răul cel mai mare încă nu s-a întâmplat (și atunci de ce se deschid școlile, restaurantele și urnele – n.n.); faptul că nu ai simptome este în sine un simptom (🤦🏻‍♂️).

Mă tem că inclusiv în cazul foarte probabil al căderii guvernului Șică Orban, acest idol fals va rămâne pe soclu, în ciuda incoerențelor sale și în disprețul constatărilor Curții de Conturi”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

Raed Arafat a recomandat ca familiile să impună reguli în casă în contextul în care elevii se întorc la școală.

„Eu as impune si niste reguli in casa, mai ales daca sunt persoane in varsta, bunici, etc. As pune niste reguli in casa pentru urmatoarele luni, chiar daca nu sunt reguli oficiale, sunt recomandari, familiile poate ca le adopta sau nu, dar regula este copilul sa nu interactioneze direct cu bunicii, nu va fi usor, dar e o regula care trebuie sa fie. (…) Pericolul real asupra copiilor este minimal, pentru ca boala asta se intampla sa nu aiba un impact grav asupra copiilor si pana acum acestea sunt datele, nu se schimba. Este un procent infim de cazuri in lume in care copiii au fost afectati mai serios, in rest nu. La acest moment noi nu vorbim de un pericol asupra copiilor. Pericolul este cand se intorc acasa si sa ajunga sa transmita catre bunici”, a spus Arafat vineri, la Digi 24.

sursa:https://www.cotidianul.ro/piperea-oripilat-de-raed-arafat-auzi-la-el

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu