8.04.2020

Pe cine a ajutat totuși pandemia



În primele 7 luni ale anului au fost comandate cu 27% mai multe cărți față de perioada similară din 2019. Comanda medie a crescut și ea cu 15% în această perioadă, ajungând aproape de 100 lei, anunță librăria online Libris.ro.

Cărțile însoțite de recenzii și review-uri se numără printre bestseller-urile verii pe Libris.ro. În topul aprecierilor cititorilor se află autori străini contemporani consacrați, dar și povești inspiraționale locale, precum volumul „27 de pași”, semnat de Tibi Ușeriu.

Cele mai multe cărți au fost comandate din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Brașov. În topul vânzărilor se află într-o proporție semnificativă volumele care au primit aprecieri pe site. Astfel, Iartă-mă că te-am iubit, Băiatul cu pijamale în dungi, Pacienta tăcută sau Acolo unde cântă racii – sunt câteva dintre titlurile care se regăsesc atât în topurile cărților cu cele mai multe recenzii din partea cititorilor, cât și cel al celor mai vândute titluri.

Cel mai votat titlu de pe Libris.ro a fost anul acesta volumul Pacienta Tăcută –Alex Michaelides. În topul vânzărilor din lunile de vară (mai – iulie) s-a situat romanul Iartă-mă că te-am iubit –Ela E.H., titlu care conduce și top 10 al celor mai bine vândute titluri de beletristică în 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu