8.24.2020

”Ultimul partid din Parlament care a încercat sa facă opoziție față de sistem a fost acaparat...”

 


Una dintre cei mai implicate personalități în bătălia cu ”Statul paralel”, avocatul Dan Chitic, a reacționat dur după Congresul PSD. Ca și alții care critică predarea PSD, Dan Chitic consideră că e vorba de trădare.

”Știți ca, oricât de puternici ar fi fost aheii sau mongolii, nici Troia și nici Zidul Chinezesc nu ar fi cedat in fata dușmanului dacă nu li s-ar fi deschis din interior porțile”, spune Chitic, arătând că ”exact la fel au procedat și pesedeii: au deschis porțile securicilor si, acum, au fost cuceriți de forțele sistemului care i-au asediat de ani de zile!”.

Iar în condițiile în care ”securicii sunt în tot și toate, la stânga și la dreapta, la putere și in opoziție, în organismele guvernamentale și neguvernamentale”, pentru cunoscutul avocat rămâne o singură întrebare: ”cât de bine vor mima lupta de-a puterea și opoziția?”.

”Probabil cam atât de bine pe cât au reușit sa mimeze și opoziția în fata instituirii stării de Urgenta, a investirii guvernului Orban 2, a Legii carantinării... și exemplele pot continua”, răspunde tot Dan Chitic.

Problema însă e la votant, consideră Dan Chitic. ”Ce contează că ei sunt niște regizori și scenariști proști atâta vreme cât publicul mai cumpără încă bilete la spectacolul lor ieftin”.


”Eu unul #NuPunBotul la securismele lor ieftine”, spune sincer Dan Chitic, adresând un îndemn: ”vă chem și pe voi sa faceți același lucru!”, iar soluția ar fi o ”Coaliție pentru Națiune!”.

Menționăm că, imediat după Congresul PSD, Dan Chitic a comentat: ”De azi e oficial: România e sub controlul absolut al Securității!”

”Ultimul partid din Parlament care a încercat  sa facă opoziție față de sistem a fost acaparat: alegerea securiciului Ciolacu în fruntea PeeeSeeeDeeeului arată că și acest partid a capitulat în fața sistemului”, a scris Chitic, conchizând - ”Azi Iohannis a câștigat și președinția PSD”.

Odată cu Congresul PSD, ”românii au intrat in opoziție cu întreaga clasă politică și cu serviciile care sunt in spatele parlamentarilor și a guvernanților din fruntea acestei țări”.

”De azi doar de noi, de fiecare în parte și de toți împreună, cu ajutorul lui Dumnezeu, depinde salvarea acestei țări și viitorul copiilor noștri!”, scrie Chitic.

sursa:https://ro.sputnik.md/analytics/20200824/31414275/chitic-securisme.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu