9.04.2020

30 de ani de la întronizarea lui „Manole” Isărescu!

 


Avocatul Gheorghe Piperea scrie pe Facebook că vineri se împlinesc 30 de ani de la instalarea lui Mugur Isărescu în fruntea BNR, prilej cu care se declară convins că pe 18 septembrie Curtea de apel Bucuresti „va fi confirmat calitatea de turnator securist a lui „Manole”.

„Azi, cica, se implinesc fix 30 de ani de la intronizarea lui „Manole” Isarescu drept guvernator al BNR. Ziarul financiar ii dedica faraonului aproape jumatate din ziarul tiparit de azi. Sunt inclusiv niste „testimoniale” ale celor care (inca) se lauda ca l-au (im) pus acolo pe turnator : Dijmarescu, Severin, Roman. Ma intreb ce parere au acesti oameni (unii dintre ei patiti din cauza statului profund securist, al carui stalp principal este faraonul BNR) in legatura cu „calitatea” de turnator al securitatii a dlui guv.

Vom vedea curand ce reactie va avea toata aceasta protipendada, precum si societatea civila sau societatea „in civil” dupa ce, pe 18 septembrie a.c., Curtea de apel Bucuresti va fi confirmat calitatea de turnator securist a lui „Manole”, cel care pe nedrept semneaza bancnotele romanesti de 30 de ani.
Rmember : 18 septembrie”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

sursa:https://www.cotidianul.ro/30-de-ani-de-la-intronizarea-lui-manole-isarescu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu