9.09.2020

”Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine ?!”

 


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, un mesaj guvernanților, după ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a creşterii etapizate a alocaţiilor: ”Dar chiar nu vă este ruşine?”. Liderul PSD cere respectarea legii şi dublarea alocaţiilor.

”Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?!

Același Guvern incompetent care a făcut din deschiderea școlilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocațiile copiilor!

Azi, peneliștii au contestat din nou la Curtea Constituțională legea votată de Parlament și promulgată de președintele Iohannis. Asta deși CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii și că legea votată de PSD este perfect constituțională.

Iohannis trebuie să iasă astăzi și să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său! Până când mai tolerează acest guvern care fură până și drepturile copiilor?!

Eu am un singur mesaj. Nu vă mai bateți joc de copii!

DUBLAȚI ALOCAȚIILE! Respectați legea!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Curtea Constituţională va dezbate pe 24 septembrie sesizarea Guvernului referitoare la Legea privind respingerea OUG 123/2020 pentru modificarea articolului 3 din Legea 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii.


sursa:https://www.cotidianul.ro/intrebare-pentru-liberali-dar-chiar-nu-va-crapa-obrazul-de-rusine/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu