9.25.2020

În Ilfov, recurs la poleiala lui Hubert Thuma

 


Niţă Mihai Sandu, candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov, îl acuză pe contracandidatul PNL, Hubert Thuma, că şi-a construit imaginea prin impostură. Social democratul susţine că în declaraţiile de avere ale cabdidatului liberal sunt cel puţin opt infracţiuni.

„Ne-am dorit o campanie bazată pe dezbateri, pe proiecte, pe demersuri necesare realizării lor. Însă, am fost nevoiți să vă arătăm adevărata fată a contracandidatului nostru propus de PNL pentru că am rămas siderați de minciuna, impostura și falsul pe care este construită indubitabil imaginea sa, a scris, pe Facebook, Niţă Mihai Sandu.

„Hubert Thuma a fugit cu lașitate de orice confruntare. Conform principiilor lui existențiale, împarte lumea în proști și șmecheri. Expresia lui favorită este: “oricine și orice are un preț”. Electoratul din Ilfov nu poate fi împărțit în proști și șmecheri și nu poate fi cumpărat.
Hubert Thuma! Așa ai ajuns Președinte PNL Ilfov?

Nu poți vinde minciuna, incompetența și lozinci la nesfârșit oamenilor.
In Ilfov NU SE POATE fenta legea!
In Ilfov NU SE POATE cumpără conștiința oamenilor!
In Ilfov NU SE POATE mima asistența medicală!

Iți lipsește noblețea pe care o insinuezi vorbindu-le ilfovenilor de pe treptele Palatului Mogoșoaia și arogându-ți poziții de influență pe care nu le deții. Poleială. Poleială din nou.

Modul disprețuitor în care minți în declarații arată ca te șimți intangibil și crezi că tu și păpușarii tăi sunteți mai presus de lege. Te înșeli Hubert Thuma și păpușarii vor fi dezamăgiți! Alegătorii nu vor vota un farseur, care ascunde banii și eludează fiscul, în timp ce ei își drămuiesc veniturile și-și plătesc impozitele.

Hubert Thuma! Un expert judiciar în fiscalitate, culmea, membru PNL, mi-a relatat că, în declarațiile tale de avere, de altfel documente oficiale publice, se regăsesc cel puțin opt infracțiuni.
Nu raportezi bunurile mobile și imobile.
NU raportezi activele deținute.
Nu raportezi venituri, ani de zile.
Nu raportezi datoriile și împrumuturile.
Nu raportezi veniturile soției.

Ai rupt coperțile codului penal, Hubert Thuma !
Falsul în declarații se pedepsește de legea penală și mai ai o condamnare cu suspendare!
Asta este bătaie de joc și dispreț total al PNL față de lege și față de cetățeni.
Dragi ilfoveni, cine îl protejează dacă atâția ani de zile nu i-a verificat nimeni declarațiile de avere?
De unde vin toate aceste donații? Și pentru ce?

Ce a promis în schimbul lor, Hubert Thuma?

Cine sprijină acest personaj care se crede deasupra legii?
Potențialul lfovului nu mai trebuie risipit prin buzunarele păpușarilor și șmecherilor. S-a terminat! Ilfovul trebuie să fie al ilfovenilor.
Vreau o comunitate care să aloce resursele corect în folosul membrilor ei. Vreau să ne dezvoltăm în șiguranță și să ne bucurăm de munca noastră. Vreau ca educația copiilor noștri să se facă la cel mai înalt nivel. Vreau ca firmele mari care activează la noi să aibă facilitățile necesare dezvoltării, iar pătura mijlocie să ajungă motorul progresului. Vreau un mediu curat și civilizat. Vreau oameni sănatoși. Voi face totul ca în Ilfov să se poată trăi la nivelul civilizației occidentale.
V-am arătat că PNL a trimis în această competiție pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov un personaj în totalitate fals și va trebui să alegem între puterea pe care o dă priceperea, transparența și solidaritatea în promovarea interesului public și perspectiva de a fi vânduți unul câte unul prin împrumuturi și inginerii financiare ale păpușarilor.
Hubert Thuma!
Asumă-ți falsa identitate!
Asumă-ți lipsa de competență managerială!
Asumă-ți impostura și rușinea fată de lipsa de performanță!
Asumă-ți penalitatea!
Asumă-ți originile!”, a scris pe Facebook, Niţă Mihai Sandu, candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov.

sursa:https://www.cotidianul.ro/video-in-ilfov-recurs-la-poleiala-lui-hubert-thuma/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu