9.27.2020

Simona Halep, record oficial chiar de ziua ei, după victoria de la Roland Garros

 


În ziua în care a împlinit 29 de ani, Simona Halep (2 WTA) a spulberat-o pe Sara Torribes Tormo (70 WTA) în primul tur de la Roland Garros, scor 6-4, 6-0, dar a stabilit și un record personal.

Românca a bifat a 15-a victorie consecutivă. Ultima înfrângere a Simonei a avut loc pe 30 ianuarie 2020, când a pierdut în fața jucătoarei Garbine Muguruza, în semifinale la Australian Open.

De atunci, chiar dacă a fost și perioada pandemiei de coronavirus, Halep a câștigat trei turnee: Dubai, Praga și Roma.

În plus, dacă va câștiga și Roland Garros, Halep e sigură că va reveni pe prima poziție WTA.

De o oră și 22 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a trece de Sara Torribes Tormo, în primul tur de la Roland Garros.

Pe zgura pariziană, acolo unde Halep a triumfat în 2018 și a jucat o finală în 2017, Sara Torribes Tormo a reușit să pună probleme doar la începutul meciului, când a condus de două ori cu break.

Simona s-a adaptat rapid tactic și a început să pună scurte și să vină mai des la fileu. În plus, Halep a trebuit să se adapteze din mers și la condițiile meteo, prntru că vremea a fost una ploiasă, însă pentru prima la Roland Garros a beneficiat de un acoperiș retractabil la arena principală.

După ce a reglat toate aceste aspecte, Halep a închis meciul cu 10 game-uri la rând câștigate.

În turul secund, Halep va întâlni învingătoarea dintre Irina Begui și Jill Teichman.

sursa:https://www.digisport.ro/tenis/ce-spectacol-simona-halep-record-oficial-chiar-de-ziua-ei-dupa-victoria-de-la-roland-garros-916175

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu