10.24.2020

„Ai mei” se bat ca chiorii

 


Se întețesc atacurile USR-ului la adresa liberalilor odată cu apropierea alegerilor parlamentare. 

După războiul din Timiș unde nu s-au înțeles pe „ciolan” și episodul „Florin Iordache”, reprezentanții USR atacă Guvernul Orban în legătură cu decesul de la Mediaș, unde un bărbat de 65 de ani a murit așteptând un pat la ATI.

USR Sibiu acuză Guvernul că deși a promis resurse pentru Sibiu, acestea nu au venit, iar cei care au plătit cu viața au fost oamenii.

„Resursele mult promise Sibiului de către Guvern nu au venit. Deşi sunt aproape opt luni de la începutul crizei de sănătate publică nu se văd proceduri și dotări funcţionale, iar oamenii plătesc cel mai scump preț. Dacă Sibiul era o prioritate pentru guvernul PNL și pentru viceprim-ministrul Raluca Turcan, astăzi puteam avea în județ mai multe locuri la ATI și mai multe vieți salvate. În acest an, sănătatea sibienilor trebuia şi trebuie să fie o prioritate. Nu a fost”, au acuzat cei de la USR Sibiu pe Facebook.

Războiul dintre liberali și USR-iști nu-i pe placul președintelui Klaus Iohannis, cel puțin la nivel declarativ.

Întrebat săptămâna aceasta la conferința de presă la Cotroceni, cum vede dispută între PNL și USR chiar înaintea alegerilor parlamentare și dacă consideră că este amenințată o posibilă alianță, Iohannis a spus: „Este ciudat dacă s-ar certa, ar fi ciudat dacă s-ar certa, fiindcă, în definitiv, aici a câștigat majoritatea toxică pesedistă și cred că între timp a devenit foarte clar pentru toată lumea că nu se poate continua în acest fel”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/ai-mei-se-bat-ca-chiorii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu