10.25.2020

„Cât de cinic să fii să declari asta, ba chiar cu emfază de cult în cap?”

 


Ceea ce era de demonstrat recunoaște ministrul Tătaru*:
Mortalitatea este dată de cazurile grave, cazurile cu comorbidităţi, după o îndelungă, să spunem, suferinţă şi luptă cu boala în terapiile intensive. Există patologii concomitente, există patologii decompensate în aceste şapte luni şi există în acelaşi timp şi resurse limitate în această boală. Discutăm de o mortalitate efectivă dată SARS-CoV-2, dar există şi o mortalitate dată de decompensările acestor boli cronice. Dacă v-aţi uitat în raportările noastre, sunt tocmai aceste decompensări ale bolilor cronice, care se află în tratament cronic de o perioadă îndelungată sau unii dintre ei, să spunem, în ultima perioadă chiar nu au mai verificat aceste boli”.
Deci, decesele de covid nu sunt toate de covid. Se moare și din patologii concomitente sau “decompensate”. Cu toate acestea, nu se fac autopsii, iar rămășițele pământești ale decedaților se trimit acasă în saci sigilați, înmormântările făcându-se ca pe vremea ciumei lui Caragea.
Și, cică, sunt răi conspiraționiștii, de aia se întâmplă aceste barbarii și de aia crește numărul zilnic de infectări.
Cât de cinic să fii, cât de sigur că nu ți se va întâmpla nimic, să declari asta, ba chiar cu emfază de cult în cap?
Probabil că “justificările” experimentelor clinice pe pacienți, la Balș, în București, și ale comerțului cu testări, la Babeș, în Timișoara (exercitat în conflict de interese, n.n.) vin din smurdificarea sistemului sanitar, care a transformat țara într-o ambulanță. Dar, totuși : așa ceva…?
De-a dreptul năucitor este, însă, faptul că ministrul Tătaru recunoaște cu nonșalanță că ar fi fost posibil să avem raportări distincte de cazuri de deces DIN CAUZA covidului de decesele ȘI CU covid, dar nu avem pentru că … așa au decis ei.
Adică, au acceptat să arunce în derizoriu știința medicală, pentru ani de zile de acum încolo, să facă lumea să îi fie frică de medic și spital, să facă din România oaia neagră epidemiologică a Europei, toate astea pentru ca … așa au decis ei?!!
Oare de ce?
Pentru a-i păcăli pe birocrații europeni că treaba este mai nașpa la noi decât la greci sau la unguri, ca să “ni se dea” mai mult cașcaval? Nota bene – mi se pare că ungurii și grecii s-au cam prins de miș-maș-ul românesc și nu mai “cumpără” bilete la wrestlingul pus în scenă la noi…
Uitați aici :
Întrebat de ce România este pe locul doi ca mortalitate în Europa, în condiţiile în care în alte ţări sunt mai multe cazuri de infectare decât în ţara noastră, Nelu Tătaru a răspuns: „Raportăm efectiv la tot ce înseamnă comorbidităţi. Noi am văzut şi celelalte raportări. De exemplu, sunt unele ţări care dau acea raportare pentru cazurile decedate de SARS-COV-2, fără comorbidităţi sau decesul prin decompensarea acestor comorbidităţi. Noi am ales să raportăm toate decesele care au avut, o dată, cauză SARS-CoV-2, dar şi decompensarea patologiilor concomitente prin prezenţa SARS-CoV-2 şi decesul fiind din acele cauze”.
Iar eu (mă) întreb: cum Dumnezeu am reușit să fim atăt de naivi și îmbrobodiți încât să îi credem cvasi-religios pe acești impostori cinici?
*omul a recunoscut și că i-a dat cifre greșite lui Johannis, iar oficialii din minister au recunoscut că nu s-a declarat oficial epidemie în România și, totuși, nu i-a demis nimeni

sursa:https://www.cotidianul.ro/piperea-cat-de-cinic-sa-fii-sa-declari-asta-ba-chiar-cu-emfaza-de-cult-in-cap/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu