10.05.2020

Lista candidaților PSD la parlamentare în Diaspora

 



Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, luni, lista candidaților la alegerile parlamentare, pentru Diaspora. De precizat este că social-democrații nu au avut în legislatura 2016-2020 niciun mandat de parlamentar în circumscripțile din străinătate.

Candidații PSD pentru cele 4 mandate de deputați de Diaspora sunt:

Camera Deputaților

  • Emil Ciubotariu - vicepreședinte PSD Italia
  • Andrei Murariu - președinte PSD Italia
  • Antoniu Tudor - secretar PSD Franța
  • Mihaela Bulz - președinte OFSD Franța
Senat
  • Nicoleta Neagoe - președinte PSD Spania
  • Florin Bogdan - președinte PSD Anglia
Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat la finalul ședinței Consiliul Național că s-a discutat intern ca pe listele PSD la parlamentare să nu se afle traseişti şi nici oameni cu probleme penale. Ciolacu a mai spus că la propunerea lui Vasile Dîncu au fost stabilite criteriile pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare, printre acestea numărându-se aptitudinile de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţiile în presă, integritatea, leadership-ul.

"Nu o să fie candidaţi cu probleme penale pe listele PSD. Sunt mai multe propuneri. Totuşi există prezumţia de nevinovăţie, dar va fi o decizie politică, dacă sunt şi cei care sunt trimişi în judecată, cei care au o hotărâre a instanţei. Voi face ce e mai bine pentru PSD şi pentru societatea românească(...)Avem mai multe criterii, a venit domnul profesor Dîncu cu ele. Au fost doar enumerate şi am luat cu toţii act de ele - aptitudini de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţii în presă, integritate, leadership. Toate aceste lucruri se vor discuta şi în următorul CPN, când vom avea propunerile concrete de la organizaţii”, a explicat președintele PSD.

sursa:https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24331463-listaccandidatilor-psd-parlamentare-diaspora-cum-isi-selecteaza-psd-candidatii-parlamentare.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu