10.11.2020

Noi dezvăluiri ! Baranga, Masoneria și „statul paralel” Numele de cod al operațiunii în 2020 ar putea fi „CURĂȚENIA DE CRĂCIUN ÎN CASA ROMÂNILOR”!

 


Ies la iveală noi detalii despre Laurențiu Baranga, fostul șef de la Oficiul pentru Prevenirea și Combatere a Spălării Banilor, reținut pentru că și-a falsificat diplomele de studii.

Consultantul politic Cozmin Gușă a cules câteva reacții la acest caz, conform căreia Baranga era mason, iar ascensiunea lui ar avea  legătură cu „statul paralel”. Laurențiu Baranga ar fi primit aviz favorabil de la SRI. Presa a scris că diploma lui Baranga ar fi fost desființată de instanță încă din 2014 ! Cu toate acestea, Laurențiu Baranga a fost vreme de 11 ani director adjunct al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS), înainte de fi numit luna trecută șef al Oficiului Naționale pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB) de către premierul Ludovic Orban.

„ȘI MASONERIA ÎNGROAPĂ ROMÂNIA !
POVESTEA LUI BARANGA: DESPRE “STATUL PARALEL” CE-A PUS LA PĂMÂNT STATUL ROMÂN, FOLOSIND COZI DE TOPOR CA LuCOVID.
Vine „CURĂȚENIA DE CRĂCIUN ÎN CASA ROMÂNILOR” ?!

Sunt multe comentarii despre știrea reținerii lui Laurențiu Baranga, cel numit de inconștientul LuCOVID acum o lună în fruntea „CONTROLULUI SPĂLĂRII BANILOR”, dar aceste analize vin doar după eforturile disperate de ieri ale „sculei neoprotestante” a premierului (pe cale să devină „infractor cu patalama”!), IONEL DANCĂ, de a bloca mediatizarea evenimentului năucitor. Bine că ambasadorul Zuckerman era plecat la Washington, că altfel ne-am fi trezit că cei ce-l plătesc cu businessuri românești (și i l-au alocat ca și „ghid” chiar pe dobitocul Dâncă), l-ar fi pus să presteze public și-n favoarea lui Baranga! ( sper ca măcar cazul LuCOVID-Baranga să-i convingă pe cei care nu mă credeau când developam sprijinul nociv al REZERVIȘTILOR pentru actualul prim-ministru!)

Ce zice azi istoricul Marius Oprea despre caz:

“Nu mă mai mir că Florian Coldea, repetentul de la Politehnica din Timişoara a ajuns ”eminenţa cenuşie” a Serviciului Român de Informaţii, păpuşarul ”binomului” şi artizan al ”statului paralel”, atîta vreme cît Laurenţiu Baranga, un personaj fără liceu terminat, a fost timp de un deceniu gestionarul accesului la secretele statului român şi ale NATO, de unde ”guvernul lui Iohannis” l-a promovat la Oficiul Naţional pentru Combaterea Spălării Banilor!”
Și-n plus, arată acordul foștilor șefi SRI și filiera SIE-MASONERIE pentru promovarea lui Baranga:
“Teoretic, o asemenea promovare se face după un control riguros, care de la un nivel în sus (şi în cazul lui Baranga, nivelul impunea un control cu atît mai atent) impune un aviz al Serviciului Român de Informaţii. Ori, şi într-un caz, şi în altul, şi la Oficiul Naţional al Registrului Informaţiilor Secrete de Stat, şi la cel pentru controlul spălării banilor, acest aviz s-a dat şi a fost unul favorabil. (…)
Conform dispoziţiilor Legii Securităţii Naţionale, salariaţii din sistemul de securitate naţională nu pot face politică sau nu pot face parte din organizaţii secrete. Pentru vîlceni nu era un secret că BARANGA E MASON şi membru al Lions Clubs District 124 România. Cît despre natura relaţiilor lui doar ”academice” cu Mihai Răzvan Ungureanu, nu pot să nu observ că în 2012, cînd candida la Senat şi MRU îi lansa personal campania, CORINA VINȚAN, fosta purtătoare de cuvînt a acestuia încheiase prin firma sa de PR un contract de o jumătate de million de euro cu OLTCHIM, care nu mai avea bani pentru materiile prime şi pentru plata angajaţilor. Dar directorul de atunci al combinatului, CONSTANTIN ROIBU, MASON și el, a scos banii, aşa cum alţii, de peste tot, i-au deschis lui Laurenţiu Baranga toate uşile, pînă la şefia controlului spălării banilor, inclusiv pe aceea a ORNISS-ului, instituţia care în România ”organizează evidenţa listelor şi a informaţiilor secrete de stat”, inclusiv a secretelor NATO. “ (mai spune Marius Oprea – nr.)

Sau, din altă parte a “baricadei”, Raluca Prună:

„Baranga trebuie sa restituie toti banii publici pe care i-a incasat ocupand ilegal functii pentru care nu avea pregatirea minima anume liceul. Mai am si o intrebare retorica pentru toti cei care au atributii de control in Romania. Cum este posibil intr-o tara membru NATO si UE ca un astfel de personaj sa ajunga sef la ORNIS, sef la Oficiul de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ? Asta nu e o intamplare, este numai o ALTA breșă GRAVA de  siguranta nationala.”

Concluzia lui Cozmin Gușă: „Se va tot scrie despre asta, dar mai mult ca sigur va fi analizat public doar „EFECTUL BARANGA”, fără a se insista pe „CAUZA DE TIP STAT PARALEL-MASONERIE”. De ce? Tocmai pentru că acest caz poate developa mecanismele prin care, de la nivelul unor instituții de o asemenea importanță, s-a generat TEROAREA asupra oricui nu se supunea directivelor impuse subteran. CINE ERA LA „BUTOANELE” IMPUNERII? Azi apare evident că erau oameni de tip COLDEA, ce-au uzufructat în folos personal sau de grup autoritatea SRI, în complicitate cu organizații oculte de tip MASONERIE, PRIN CARE S-A ÎMPÂNZIT STRUCTURA DECIZIONALĂ CU MANCURȚI ASEMENEA LUI BARANGA, și vă solicit să mă credeți că situația este generalizată la nivelul a peste 90% dintre instituțiile statului român. Adică, SUNTEM PRAF!
Bănuiesc că vă sperie serios gândurile perspectiva pe care v-o sugerez și vă-ntrebați logic DACĂ AR MAI FI CEVA DE FĂCUT într-o situație ce pare fără ieșire. Un singur lucru: CURĂȚENIE!
Cum anume? Tot la fel cum s-a putut ieri cu Baranga, sau cum s-a semireușit cu îndepărtarea lui de-alde COLDEA și KOVESI (cuplul BRUTELOR) anii trecuți, fiind limpede pentru oricine că acestea s-au reușit doar prin opintirea FALANGELOR PRO-ROMÂNEȘTI din SRI sau alte structuri de forță, operațiunile de EXTIRPARE A CANGRENEI trebuiesc finalizate, și-apoi aplicat tratamentul de recuperare caracteristic unor asemenea cazuri gravissime.
Numele de cod al operațiunii în 2020 ar putea fi „CURĂȚENIA DE CRĂCIUN ÎN CASA ROMÂNILOR”!

sursa:https://www.cotidianul.ro/baranga-masoneria-si-statul-paralel/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu