10.08.2020

Previziunile lui Kelemen Hunor despre viitorul Parlament

 


Liderul UDMR Kelemen Hunor a spus în emisiunea „Ochii pe mine”, de la Aleph News, că Parlamentul care va fi ales în 6 decembrie va fi dominat de PNL și USR.

Kelemen Hunor a comentat rezultatul alegerilor locale din România, considerând că partidul pe care îl conduce a ieşit onorabil în urma acestui tur de scrutin.

„Avem patru consilii judeţene şi am păstrat raportul de forţe. Harta naţională arată apropierea dintre PNL şi PSD. În câteva oraşe a câştigat USR, dar a avut rezultat mai slabe decât cel aşteptat”, a spus Hunor.

Hunor a mai spus că „a mai câştigat cineva aceste alegeri în Bucureşti: PMP şi Băsescu. A avut o tactică bună să intre în cursă (Băsescu – n.r.)”.

Liderul UDMR Kelemen Hunor amai spus în emisiunea „Ochii pe mine”, de la Aleph News, că Parlamentul care va fi ales în 6 decembrie va fi dominat de PNL și USR, iar Nicuşor Dan se va apropia de PNL, aceasta fiind „o mişcare absolut firească”.

„Dacă nu va exista o stabilitate politică după parlamentare, iarăşi vom avea în 4 ani 5 guverne şi economia va avea de suferit. Stabilitatea depinde de electorat, dar necesitatea coaliţiei de guvernare va exista”, spune Kelemen Hunor.
Alegerile parlamentare vor avea loc în 6 decembrie 2020.

sursa:https://www.cotidianul.ro/previziunile-lui-kelemen-hunor-despre-viitorul-parlament/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu