10.08.2020

"Te părăsesc, dragă PNL pentru că ai închis din nou teatrele și cinematografele, te părăsesc pentru că oamenii din Cultură nu te interesează"

 


Ada Solomon nu este împotriva purtării măștii. Crede că există COVID-ul, crede că-i obligatoriu să avem grijă de noi și ai noștri. Și cu toate astea scrie ieri pe pagina sa de Facebook un text vitriolant, un text "pe viață și pe moarte". Ce-i cu Ada Solomon? De ce plasează o "bombă" cu vorbe grele într-un moment atât de plin de COVID? într-un moment în care orice gest te aruncă într-o extremă sau alta? Într-un abis sau altul. Citește textul! E plin de nuanțe. Nuanțe de care tot mai puțini suntem capabili. Ada Solomon vorbește despre apocalipsa venită din această închidere a instituțiilor de cultură. Închidere fără multe explicații. Ada Solomon explică cum urmează o condamnare a breslei sale la comă profundă.


Februarie. România, țară mică, care se vinde pe bani puțini, a fost închisă. Banii din buget au cârpit Sănătatea care ne vindecă de rău. Apoi, business-urile care circulă banu'. Lumea artei a fost ultima la care s-a gândit cineva. La ce ne trebuie măscăricii ? La nimic. Am net gratuit aproape, stau în casă și mă belesc pe net.

Ada Solomon a fost printre singurii care au dus negocieri zdravene cu Ministerul Culturii pentru ajutoare, pentru ca lumea aceasta să iasă din foame.

sursa:https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiva-24337642-ada-solomon-producator-film-parasesc-draga-pnl-pentru-inchis-din-nou-teatrele-cinematografele-parasesc-pentru-oamenii-din-cultura-nu-intereseaza.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu