11.14.2020

Moș Crăciun îl fugărește pe Raed Arafat prin Piața Obor

 


Mă! Unde fugi mă! Lumea speriată, care mai de care, cine să fie, ce-i cu caleașca aia, e de la Studiourile de Film Buftea, e de la Teatrul Național din recuzită, e pe inventar la Circul de Stat? Mare dandana. Ne dăm la o parte, renii trec în goană. Nu știu care zice că avem o vedenie colectivă. Așa o fi, de ce să ne contrazicem noi acum?

Cad niște afișe electorale din cer, cum că să ne ducem să votăm PNL sau PSD sau USR. Mai vedem. Ne luăm după caleașcă, vezi bine, Moș Crăciun în carne și oase tună și fulgeră. Raed Arafat, uluit, indignat, speriat, înfricoșat se ține pe bordură, alunecă, lumea se dă la o parte, frate, nu te băga, nu-i treaba ta. Moș Crăciun șfichiuiește văzduhul cu un bici de argint.

Trupele de securitate, țuț, unul nu mai mișcă-n front, nimeni nu se aștepta la una ca asta. Cică Moș Crăciun ar fi ieșit dintr-un OZN. Cică Moș Crăciun ar fi venit cu avionul la Otopeni, și acolo, toți în păr, agenții de securitate au leșinat în front de o așa surpriză nemaivăzută. Se aude că Ambasada Americii cere explicații. Se aude că Ambasada Rusiei ne acuză de nu știu care act de terorism în contra lui Moș Crăciun, zvonurile curg gârlă.

Raed Arafat nu știe pe unde să scoată cămașa. Fuge mâncând pământul, unul zice, băi, ăsta fuge-n cerc. Ne dăm iar la o parte să fie la lărgime Raed Arafat, să scape de Moș Crăciun care e foarte pornit, foarte. Renii lui Moș Crăciun mai să-l prindă-n copite pe Raed Arafat. De ce le-ai furat mă, copilăria, copiilor din România strigă ca un turbat Moș Crăciun. Nu știu care zice că Moș Crăciun e un actor deghizat de la Teatrul Național, lasă balivernele, urlă mass media internațională. Un tătar de la Ministerul Sănătății amenință că intră-n greva foamei în semn de protest.

Ce e cu toată tevatura asta vrea să știe o bunică. Îi explic nescăpându-l din ochi pe Moș Crăciun care, chiar acum, e gata, gata să-l prindă pe Raed Arafat. Raed Arafat face un salt, sare peste-un gard, ai zice c-a scăpat, lasă-l Doamne, că e sărac cu duhul. Și, ce să vezi, Moș Crăciun își strunește atelajul și renii se desprind de caldarâm de parcă ar fi niște îngeri și caleașca se ridică prin văzduh și urmărirea continuă-n draci. Noi, după ei.

Niște jandarmi mai că ne-ar băga la popreală, acuzându-ne că am fi complici cu Moș Crăciun, că-i ținem hangul! Dar ce treabă avem noi dom’ jandar cu fenomenele misterioase ale universului, facem plângere la Tribunalul de la Haga. Asta e, Raed Arafat a surghiunit copii românilor pe Internet, uite că acum are probleme serioase cu Moș Crăciun. Moș Crăciun e moșul cel adevărat care, iată, a ieșit dintr-un black hole și s-a înființat în țara noastră să facă ordine și să salveze toți copiii.

Și, dintr-odată, ce se aude, frate, de dincolo de Teatrul Național?! E o larmă, e un zumzet, parcă, o rumoare care se ridică-n cer asurzitoare, mii și mii de copii apar de pe toate străzile Bucureștiului, mii de copii nemaipomenit de curajoși care strigă, așa cum ar fi trebuit să strigăm noi, poporanii rupți de atâtea minciuni, să strigăm Moș Crăciun, Moș Crăciun, tu ești mare și ești bun!

sursa:https://www.cotidianul.ro/mos-craciun-il-fugareste-pe-raed-arafat-prin-piata-obor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu