11.22.2020

Nenorociților ! Impostorilor ! ”Cică oamenii își ascund sau își neagă simptomele.”

 


Avocatul Gheorghe Piperea sare în apărarea celor cu Covid după ce Simin Florescu, directorul medical al Spitalului “Victor Babeş” din Capitală, a declarat vizavi de bolnavi că „este o nouă tendinţă, de a-şi nega propriile simptome, de a zice «nu mă testez că nu am eu» sau «nu vreau să cred că am», şi, din păcate, în loc să se izoleze şi să încerce să prevină să transmită mai departe face exact invers şi continuă activitatea în comunitate ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, chiar şi fără mască, ceea ce înseamnă negarea boli”.
„Impostorii care se pretind doctori specialiști în boli infecțioase au dat explicația “științifică” a faptului că rata de infectare este constantă și chiar crescătoare – cică oamenii își ascund sau își neagă simptomele.
Nenorociților !
Dacă oamenii își neagă sau ascund simptomele este pentru că au văzut la tv că ați transformat spitalele în lagăre de exterminare și crematorii ! În locuri în care se practică medicina de dezastru, iar unii dintre voi își fac de cap cu aventuri amoroase scabroase și cu afaceri pe bani publici! V-ați obligat medicii non-covid să se ocupe de covid, fără a avea specializare pentru așa ceva! Ați umilit medicii, marea lor majoritate fiind oameni de bună credință, care sunt în pericol să își piardă jobul dacă nu respectă protocoalele voastre tâmpite și periculoase și dacă nu își inoculează un vaccin despre care nu se știe decât că trebuie vândut pentru a justifica uriașele creșteri ale valorii bursiere a acțiunilor Big Pharma ! Ați umilit milioane de pacienți non-covid, pe care i-ați ținut la porțile spitalelor, în caniculă sau în ger!
De aia oamenii evită spitalul, chiar dacă sunt plătitori ai CASS-ului din care voi vă îmbogățiți fără just temei și vă consolidați puterea de statui pandemice și furați, delapidați, luați mită, deturnați fonduri către firmele și fundațiile voastre, doar pentru că sunteți “eroii din linia întâi”, cărora li se permite orice!
PS Este suficientă o minoritate de iresponsabili care ies din casă, deși au simptome de boli infecțioase, pentru a răspândi incremental boala; iar acești iresponsabili există pentru că le spuneți voi la tv, prin reclame plătite din bani publici, că purtarea măștii este 100% sigură, pentru că îi face să se SIMTĂ în siguranță; nu e safe, inteligenților, pentru că nimeni nu poartă corect și permanent masca, iar măștile de pe piață sunt neconforme, sunt vândute la magazinul din colț, la benzinărie sau la tarabă, sunt comercializate fără autorizație și fără certificate Renar și sunt inutile în combaterea virusului!
PPS Izolarea, auto-încuierea în casă, distanțarea socială, închiderea oricărei posibilități ca oamenii, mai ales tinerii, să socializeze, determină prăbușirea imunității naturale, căderi psihice, pierderea încrederii în viață și viitor. Infecția pandemică din ultimele luni o să fie pistol cu apă față de morbiditatea și mortalitatea cauzate de aceste nenorociri pe care voi le-ați impus, impostorilor!”, a scris Piperea duminică pe pagina sa de Facebook.

sursa:https://www.cotidianul.ro/piperea-a-rabufnit-nenorocitilor-impostorilor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu