11.20.2020

„O săptămână de umilință și pericol de îmbolnăvire pentru sute de mii de oameni”

 


Preşedintele Klaus Iohannis refuză de o săptămână să promulge legea privind deschiderea pieţelor şi nu vrea să înţeleagă nici el, nici guvernul, că au luat o decizie greşită, acuză PSD.

„A trecut o săptămână de când președintele Iohannis refuză să promulge legea privind redeschiderea piețelor agroalimentare. O săptămână de umilință și pericol de îmbolnăvire pentru sute de mii de oameni, producători și consumatori. Pur și simplu, președintele și guvernul nu vor să admită că au luat o decizie greșită, care obligă oamenii să-și vândă produsele greu obținute în condiții insalubre, în frig și ploaie.
Ca multe alte decizii luate pe picior de acest guvern incompetent, nici aceasta nu schimbă cu nimic evoluția pandemiei. Vedem cu toții că numărul persoanelor infectate crește, numărul celor care ajung la ATI este din ce in ce mai mare, numărul deceselor bate recorduri. Deci, ce sens a avut închiderea piețelor? Doar unul: moartea legumicultorilor români!
Peneliștilor nu le pasă decât de buzunarele lor, nu le pasă de români, de aceea distrug tot ce e românesc și vând România la bucată! Consideră că bunul simț al lucrătorilor pământului din satele românești este slăbiciune, iar bunătatea oamenilor este luată drept prostie.
Cinismul și răutatea acestor incompetenți au ajuns prea departe! Oamenii se plâng ca nu mai au nimic, iar ei îi iau peste picior, îi împart în PSD-iști și PNL-iști, în buni și răi, în funcție de interesele lor electorale!
Ce uită acești incapabili este că românii nu sunt deloc răbdători cu cei care îi batjocoresc, iar pe 6 decembrie își vor primi răsplata pentru tot răul făcut!”, spune reprezentantul PSD Daniel Botănoiu într-un mesaj postat pe Facebook.
Camera Deputaţilor a adoptat recent un amendament al PSD potrivit căruia, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi protecţie sanitară. Amendamentul a fost iniţiat de Marcel Ciolacu şi Daniel Zamfir. Președintele Klaus Iohannis a susținut însă că închiderea piețelor acoperite a fost „una justă”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/o-saptamana-de-umilinta-si-pericol-de-imbolnavire-pentru-sute-de-mii-de-oameni-si-niciun-semn/

Un comentariu:

  1. Aceste imagini sunt din timpul ocupatiei hitleriste a tarii? Unde au disparut pietile curate, civilizate din orasele tarii?Fiecare oras devine un sat ”fromus” in care toti oamenii sunt la mana nazistului Klaus Iohannis?Iata asa arata Romania ” iducata ”a lui Iohannis? Si pentru ca tara este plina de talharii protejati de Vela/PNL cei ce s-au aventurat printre tarabele din strada, dar si producatorii pot fi atacati, mancarea sa le fie furata, ca doar asa vrea calaul Iohanns ca romanii sa moara de foame.

    RăspundețiȘtergere