11.11.2020

Piperea : Asta e „e terifiant”

 


„E terifiant că acești totalitariști vorbesc cu atâta nonșalanță de vaccinarea obligatorie cu armata”, spune avocatul Gheorghe Piperea, referindu-se la declarațiile autorităților.

„Sigur că da, așa cum au dictat Arafat și Johannis, primii vaccinați vor fi medicii și ceilalți lucrători sanitari, plus birocrații, iar restul populației va putea vedea efectele adverse pe pielea altora (y compris Arafat, Tătaru, Rafila, Streinu-Cercel).

Mulți vor dori, după aceea, să vadă live vaccinarea lui Biden, Macron, Johannis, Orban, Zuckerberg, Gates, Tom Hanks etc., ca să se asigure că vaccinul e safe și nu determină creșterea unei urechi suplimentare.

Mulți, de asemenea, vor vrea declarații scrise de la spitale, clinici și medici, personal, în care cineva să își asume răspunderea personală și integrală pentru efecte adverse și fatalității.

Să vedem atunci cum va face treaba armata și, mai ales, cum își va asuma răspunderea în locul politicienilor, birocraților medicali, medicilor și patronilor de spitale, clinici și Big Pharma.

Apropo de armată – un singur deces cauzat de vaccinarea forțată va duce la război civil”, a adăugat Piperea.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat recent că Armata va fi implicată în vaccinarea populației în momentul în care vaccinul anti-Covid va ajunge în România.


„În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul Sănătății, citat de Mediafax.

El a arătat că armata va ajuta instituțiile militare în schema de vaccinare a populației: „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/piperea-incinge-o-dezbatere-asta-e-e-terifiant/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu