12.17.2020

George Simion trece la amenințări

 


George Simion trece la amenințări. Într-o declarație la la România TV, copreședintele AUR, George Simion, nu a ezitat să declare:

„S-ar putea să nu participăm la prima ședință, dacă nu se face o negociere corectă. Vrem să deținem în Camera Deputaților și a Senatului ceea ce ne-au dat românii prin votul lor.”.

Afirmația a fost făcută în condițiile în care, pe 21 decembrie, ar trebui să aibă loc prima ședință a noului Parlament.

 

sursa:https://www.cotidianul.ro/george-simion-trece-la-amenintari/

2 comentarii:

  1. AUR, IATA PAREREA UNOR OAMENI CARE DEJA S EINGROZESC DE MANIFESTARILE EXTREMISTE . AUR inseamna in realitate Alianta Uragutanilor din Romania, indivizi dezumanizati pana la animalizare care inteleg sa -l urmeze pe Simion doar pentru a li s eurla in fata marsavii de mare periculozitate pentru siguranta publica . Marlanimea lui ceausescu are acum ”partid” o adunatura prin care isi poate arata animalitatea pura dupa pana la criminaliatte si infractioanlitate extrema.Intre AUR si USR nu este nici o deosebire ambele grupari au ca tinta manipularea turmelor d emarlani din tara. Rusine celor care nu vad adevarata fata a AUR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai un limbaj extremist și needucat, și nici cu gramatica nu stai bine, ești total neinformată ptr că nu citești. Constat că ești în afara realității. AUR este sprijinit de foarte multi tineri, nu beizadele și dorește să fie puși în funcții PROFESIONISTI, nu numiți politic. Dar, tu daca nu citesti, nu poți fi profesionista pr asta te exclude!

      Ștergere