12.02.2020

În buza alegerilor Lui Iohannis i-a intrat morcovul în piață: „Să fie redeschise”

 


Ce nu face frica de vot din politicieni! După ce și-au atras numeroase critici pentru închiderea piețelor acoperite, guvernanții o dau acum la întors, când s-a apropiat ziua votului.

Astfel, Klaus Iohannis a anunțat miercuri că piețele vor fi redeschise de la sfârșitul săptămânii, invocând scăderea numărului de noi cazuri de infectare cu COVID-19 din ultimele săptămâni.

„Am putut să constatăm că în ultima săptămână numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puţin, totuşi scăderea este clară. Fiindcă şi aici sunt tot felul de interpreţi politici, această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci şi alţii şi această scădere nu este o întâmplare, nu este o şurubare la date, ci este o realitate în Europa şi, din fericire, facem parte din ţările în care se constată o reducere. Asta fiind constatată, am discutat aceste chestiuni cu experţii, cu specialiştii şi am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele”, a spus Iohannis, la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 – varianta ocolitoare Bacău.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, miercuri, afirmând că deschiderea pieţelor anunţată de preşedintele Klaus Iohannis este un ”gest electoral” înainte de alegeri.

”Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!

Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!
Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!
PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”, a scris pe Facebook, Marcel Ciolacu.

sursa:https://www.cotidianul.ro/lui-iohannis-i-a-intrat-morcovul-in-piata-sa-fie-redeschise/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu