12.11.2020

Nicolae Ciucă, îndepărtat de serviciile secrete !

 


Video-declarație șocantă a unui cunoscut și controversat politician, aflat în combinațiile la cel mai înalt nivel ale lui Băsescu și Adrian Năstase.

Numirea generalului Nicolae Ciucă în funcția de premier interimar ar fi urmat să se transforme într-o nominalizare a celebrului comandant ca premier. Deci, o impunere în funcția de premier, probabil pe 4 ani.

Desigur, se știe că Nicolae Ciucă este foarte bine văzut la Washington – atât pentru că a colaborat cu armata SUA direct, în misiunile din Orient, dar și pentru că a vegheat ca plățile uriașe pentru SUA să fie făcute cu prioritate, chiar și în aceste vremuri grele.


Circa 3 miliarde de dolari au fost plătiți SUA în anul de când Ciucă e în fruntea MApN. Deci, motive ca generalul să fie impus premier!


Și, totuși, NU a fost așa! De ce? Din cauza serviciilor secrete!


Asta declară Cozmin Gușă, unul dintre cei care știu foarte multe, fiind omul care a stat lângă Traian Băsescu în momentul acaparării puterii de către fostul ”părinte” al ”Sistemului” – dar a fost și mâna dreaptă a lui Adrian Năstase. Cozmin a fost secretar general al PSD în perioada intrării în NATO, de exemplu, când a lucrat îndeaproape cu șefi ai serviciilor din țară, din SUA și din alte state NATO. Și nu numai…

Am detaliat aceste aspecte biografice pentru a se înțelege mai bine greutate declarației video postată de Cozmin Gușă – sub forma unor ”mulțumiri”… otrăvite?

”Mulțumiri patrioților din serviciile secrete românești care-au conlucrat pentru ca să nu fie nominalizat NICOLAE CIUCĂ! Și nu glumesc”, a spus Cozmin Gușă.

A se vedea înregistrarea de mai jos.


sursa: https://ro.sputnik.md/politics/20201211/32847482/NUCLEARA-Ciuac-indeprtat-de-serviciile-secrete-VIDEO.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu