1.15.2021

Debut cu stângul în a doua etapă de vaccinare

 


Platforma online de programare pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare nu funcționa vineri la mai bine de o oră de când ar fi trebuit să se dea startul înscrierilor.

Vineri, la ora 15:00, ar fi trebuit să înceapă oficial înscrierile pentru etapa a doua, dar nu funcționa platforma.

Cum justifică STS ?

STS a precizat vineri după-amiază că platforma pentru programare la vaccinare nu s-a blocat din cauza numărului mare de accesări, ci este în procedură de actualizare.

Referitor la funcționarea platformei naționale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19, Biroul de presă al STS precizează că, întrucât trecerea de la prima etapă s-a realizat începând cu ora 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2.

„Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare. Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare”, arată STS.

Medicii de familie au spus că pacienții îi sună continuu și vor indicații despre momentul în care trebuie să facă programările.

sursa:https://www.cotidianul.ro/vai-de-platforma-lor-debut-cu-stangul-in-a-doua-etapa-de-vaccinare/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu