1.14.2021

Eduard Florea, nu pare să fi fost la Capitoliu în timpul protestelor

 

foto foxnews

Un american de origine română a fost arestat ieri după ce FBI i-a percheziționat casa din Queens. Percheziția a fost solicitată în urma amenințărilor online care ar fi fost postate în urma revoltelor de săptămâna trecută de la Capitolul SUA, scrie nbcnewyork.com

Suspectul, identificat ca Eduard Florea, a fost arestat de FBI în baza unei acuzații legate de arme, a declarat un oficial al forțelor de ordine. FBI nu a făcut comentarii cu privire la acuzații specifice, confirmând doar că a fost făcută o arestare.

Totuși, Florea, despre care se crede că este responsabil pentru amenințările online, nu pare să fi fost la Capitoliu în timpul protestelor, a declarat o sursă de forță de ordine. Unele dintre postări ar fi vorbit despre organizarea unei caravane armate pentru a se îndrepta spre Washington D.C. în urma protestelor care au dus la moartea a cinci persoane, au spus doi înalți oficiali ai legii.

Florea a mai fost arestat și condamnat în trecut pentru acuzații de deținere a armelor în 2014, potrivit unui înalt oficial de aplicare a legii. El a fost condamnat la un an după gratii după ce poliția a găsit zeci de arme în posesia sa în Staten Island, a declarat oficialul de rang înalt al poliției.

sursa:https://www.cotidianul.ro/roman-arestat-dupa-violentele-de-la-capitoliu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu