1.01.2021

Ministrul Bode și primarul Nicușor Dan – demisia, din prima zi a anului 2021

 


Cel mai mare haos de Revelion – ministrul de Interne și primarul general al Capitalei au scăpat situația de sub control .
Un dezastru – așa poate fi caracterizată situația din Capitală în noaptea de Revelion din cauza petardelor și artificiilor  care au transformat orașul într-un adevărat câmp de război!
Petardele au început să bubuie încă de la orele serii – iar noaptea, după ora 22 și până după ora 1 a fost un zgomot de nedescris! În același timp, artificiile de toate tipurile imaginabile au fost folosite fără nicio reținere.
Desigur, folosirea petardelor este interzisă – la fel a artificiilor, cu excepția celor puse în scenă de firme autorizate.
Dar asta nu a contat în orașul gestionat de Nicușor Dan și sub controlul forțelor de ordine de sub „autoritatea” lui Lucian Bode! Niciodată haosul nu a fost mai mare în București! Noroc cu pandemia, că a mai stat lumea în case și nu s-au produs accidente grave!
În plus, încă de la orele 22, aerul din București a devenit greu respirabil din cauza ”arsenalului” folosit!
Să ne amintim că, tot săptămâna aceasta, marți, Bucureștiul și arealul limitrof au înregistrat, cote alarmante ale indicatorilor de poluare - în mai multe zone indicele calității aerului a depășit 100! În unele zone, aerul din capitala României a depășit indicii din cele mai poluate zone ale lumii!
Dacă adăugăm și mizeria din Sectorul 1, neglijența din Sectorul 2, dar și nemulțumirea polițiștilor și a funcționarilor publici – iată o imagine a Capitalei condusă de Nicușor Dan și cei din PNL și USR!
După haosul din noaptea de Revelion, o singură soluție de onoare ar exista – demisia de onoare a celor doi politicieni, ocupanți de demnități publice! Incompetența lor a fost pe deplin demonstrată!

sursa:https://ro.sputnik.md/politics/20210101/33114849/Ministrul-Bode-si-primarul-Nicusor-Dan-demisia-din-prima-zi.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu