1.25.2021

”Protestatarii să folosească lichide mai potrivite cu politicienii și obiceiurile acestora – cacao, de exemplu...”

 


După ce primarul Iașului, pesedisto-liberalul Mihai Chirica, a fost stropit cu iaurt de un protestatar, în Piața Unirii, Asociația Iaurtgiilor Gospodari din Moldova ( AIGM ) a dat publicității un comunicat de presă, prin care dezavuează folosirea acestui tip de lactate contra politicienilor de teapa șefului din primăria ieșeană.

” Chișleagul, laptele acru, laptele prins, laptele bătut, iaurtul, chefirul ș.a.m.d. sînt denumiri onorabile ale unor produse cu vechime de mii de ani, hrănitoare și sănătoase. A asocia aceste produse cu primarul toxic Mihai Chirica, fie și în contextul unui protest civic cu nuanță satirică, poate aduce serioase deservicii de imagine chișleagului și celorlalte asemenea lactate ” , se spune în comunicatul de presă al AIGM.

” În mod special, există riscul ca, în urma acestui eveniment neplăcut pentru industria de prelucrare a laptelui, să apară o serie de branduri care să speculeze această situație și să accentueze asocierea nedorită și negativă cu primarul Chirica – Chișlegica, Chefirica etc ” , a precizat conducerea AIGM.

” Cu tot respectul pentru protestele cetățenilor contra politicienilor inutili, abuzivi sau corupți, le sugerăm protestatarilor să folosească lichide mult mai potrivite cu politicienii și obiceiurile acestora – cacao, de exemplu. Aspectul ulterior al politicienilor confruntați cu protestul lichid va fi în deplină concordanță cu activitatea și meritele clasei politice ” , declară AIGM, în încheierea comunicatului de presă.

Păi, bine zic oamenii, nuu …? Ar mai trebui doar ca Primăria Iași să-și facă și steag propriu, tricolor, cu trei nuanțe speciale : chișleag, cacao, Chirica. Dacă o să ziceți că nu iese de-un tricolor, fiindcă ” Chirica ” e nume, nu culoare, n-ați ghicit, de data asta : în cazul primarului pesedisto-liberal de Iași, ” Chirica ” e culoare, una urît mirositoare și maronie. Să sperăm că va fi maroniu închis, după ce la primărie vor ajunge mascații, cu dubă și cătușe.

Atunci marele primar pitic Chirica își poate pune eșarfă, în diagonală, din noul lui steag – izmenele maronii. Cu săgeata liberală, galben-albastră, înfiptă acolo unde îl doare de ieșeni.


Material preluat de pe 7iasi.ro

sursa:https://www.cotidianul.ro/chisleag-cacao-chirica-noul-steag-tricolor-al-primariei-iasi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu