1.25.2021

Putin rupe tăcerea !

 


Preşedintele rus Vladimir Putin a numit protestele din weekend în cadrul cărora s-a cerut eliberarea lui Aleksei Navalnîi drept „ilegale şi periculoase”.

Putin le-a spus studenţilor ruşi că nimeni nu ar trebui să folosească acţiuni ilegale pentru a-şi promova interesele politice.

Poliţia a arestat peste 3.000 de persoane şi a folosit forţa pentru a dispersa protestele din weekend din toată ţara, după ce zeci de mii de oameni au ignorat frigul extrem şi avertismentele poliţiei şi au cerut eliberarea lui Navalnîi.

Totodată, Putin a negat că este proprietarul reşedinţei somptuoase de pe Malul Mării Negre prezentate într-o anchetă a lui Navalnîi.

„Nu am văzut acest film, din lipsă de timp. Nimic din ce este prezentat în el ca fiind bunurile mele nu îmi aparţine, mie sau apropiaţilor mei”, a declarat şeful statului rus în cadrul unei întâlniri televizate cu studenţii ruşi.

Echipa lui Navalnîi a dat publicităţii săptămâna trecută un video în care opozantul îşi prezenta acuzaţiile legate de palatul care ar fi deţinut de Putin.

Opozantul Aleksei Navalnîi a fost arestat la întoarcerea sa în Rusia pe 17 ianuarie.

sursa:https://www.cotidianul.ro/putin-rupe-tacerea/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu