1.06.2021

Test pozitiv după vaccinare !

 


Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Iași, Carmen Dorobăţ, are coronavirus.

Confirmarea a venit la câteva zile după ce s-a vaccinat împotriva virusului.

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Iași, Carmen Dorobăţ, a fost vaccinată împotriva Covid pe 27 decembrie.

În urmă cu 48 de ore, medicului i s-a confirmat infectarea.

Medicul a declarat că, înainte de vaccin, avea test Covid negativ și cel mai probabil infecția a apărut imediat după vaccinare.

sursa:https://www.cotidianul.ro/test-pozitiv-dupa-vaccinare/


Un comentariu:

  1. VIRUSUL ÎL POȚI LUA NUMAI PRIN VACCINARE!
    DR. AMANDA VOLLMER VORBIND DESPRE MUNCA DR. STEFAN LANKA
    https://www.bitchute.com/video/eYnUCUtUVZqr/
    https://feli-popescu.blogspot.com/2020/04/dr-stefan-lanka-demolarea-teoriei.html
    http://pro-decizii-informate.ro/dr-stefan-lanka-unde-sunt-dovezile-pentru-existenta-virusurilor-patogene/


    Leonard Chesca:
    " ... adaug faptul că prin vaccinuri se pot cotropi state fără război, iar importul de vaccinuri constituie o chestiune de securitate națională, aceasta fiind o poartă de intrare a intereselor străine pentru distrugerea sănătății cetățenilor și a țării.
    Ce folos dacă după ani de zile, când efectele ascunse ale acestor vaccinuri vor apărea, vom băga la pușcărie niște boșorogi, care cu ani de zile în urmă și în cârdășie cu interese străine și cu industria Farma, au decis prin funcțiile în care s-au aflat, vaccinarea obligatorie .
    Ceea ce v-am prezentat mai sus, se poate încadra la crime împotriva umanității, ... " domnul Leonard Chesca
    https://www.facebook.com/leonard.chesca
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10212646245899522

    Leonard Chesca
    Vacinul anti-Covid - un modificator genetic ?!
    https://www.facebook.com/leonard.chesca
    https://www.facebook.com/photo?fbid=10224565712438736&set=a.10200816415321151

    https://burebista2012.blogspot.com/2021/01/dr-robert-oswald-doctor-in-imunologie.html - Dr. Robert Oswald, doctor în imunologie și virusologie de la Universitatea Cornell, California, afirmă că pandemia isterică Covid 19 este o farsă
    „„Deci, cu ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID-19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tiranie globală și un stat de supraveghere totalitară polițienesc la nivel mondial, iar acest complot a inclus frauda electorală masivă.” Dr Robert Oswald , California
    RESET Romania 2020
    https://www.facebook.com/ResetRom2020
    https://www.facebook.com/ResetRom2020/videos/240670497580890
    „Nu a Scăpat nici un VIRUS din Laborator ci folosesc gazul Sarin sau VX să vă intoxice plămânii , iar cei care au si alte boli nu rezistă si mor .
    Ei fac Teste de Virus COVID 19, deci înseamnă că îl pot localiza …., cereți-le să vă prezinte cum arată. ………..știm de la prieteni din SRI că au dat cu gaz Sarin așa că Nimeni nu ne poate contrazice si ca să nu mai zicem că sîntem specialiști în Geniu Chimic , cei care ați făcut armata la această armă știți ce înseamnă, … și am văzut simptomele așa zisului Virus , … e foarte clar că sînt de la gazul Sarin care nu are miros . …..” – Administratorul paginii Reset Romania 2020




    In concluzie - fie ca este o gripa obisnuita , anuala - Gripa A sau B - fie ca sunt substante toxice secrete , folosite de obicei in Razboaie, ... oricum Nu este Covid 2019, un nou virus mortal !! Nu a fost izolat fizic, in Laborator, de catre nimeni !!


    RăspundețiȘtergere