2.01.2021

Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

 


Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace de către un membru eston al Parlamentului European, Jaak Madison.

„În ultimii 30 de ani, Donald Trump este primul președinte al Statelor Unite care în timpul mandatului său nu a început un război. În plus, el a semnat mai multe acorduri de pace în Orientul Mijlociu, acorduri care au contribuit la asigurarea stabilității în regiune și a păcii”. Madison s-a referit la Acordurile Abraham, o declarație comună între Israel, Emiratele Arabe Unite și Statele Unite - și mai târziu, cu Bahrain și alte țări arabe.

Trump a fost nominalizat și anul trecut

 Donald Trump a fost nominalizat și anul trecut la Premiul Nobel pentru Pace de deputatul norvegian Christian Tybring-Gjedde.

"Pentru meritul său, cred că a făcut mai multe încercări de a crea pacea între națiuni decât majoritatea celorlalți nominalizați la Nobelul pentru Pace", a declarat Tybring-Gjedde pentru Fox anul trecut.

Jared Kushner, ginerele lui Trump, a fost, de asemenea, nominalizat

Totodată, Alan Dershowitz, profesor emerit de drept la Harvard, l-a desemnat luni dimineață pe ginerele lui Trump și fostul consilier prezidențial, Jared Kushner. Dershowitz, care este eligibil să nominalizeze persoane din cauza statutului său de fost profesor de Drept Harvard, a susținut că Kushner și asociatul său Avi Berkowitz au contribuit la negocierea Acordurilor Abraham. Kushner a spus că e onorat să fie nominalizat.

Tot luni, mișcarea Black Lives Matter a fost nominalizată la premiul Nobel pentru Pace de către un parlamentar norvegian, Petter Eide. Acesta a spus că oamenii i-au trimis mesaje care spuneau că „BLM este o organizație violentă”, dar le-a respins, informează TheEpochTimes.

sursa:https://www.dcnews.ro/donald-trump-a-fost-nominalizat-la-premiul-nobel-pentru-pace_799215.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu