2.10.2021

Gabriela Firea a făcut declaraţii după intervenţia la Prefectura Capitalei împotriva deciziei administraţiei de la Sectorul 1 privind cele patru spitale.

 


"Am depus şi înregistrat (n.r. - la Prefectura Capitalei) în numele tuturor celor prezenţi şi al câtorva consilieri locali şi generali o plângere prealabilă prin care solicităm revocarea hotărârii de Consiliu de la Primăria Sector 1 prin care aceasta se descarcă de sarcina financiară în privinţa celor patru mari spitale de pe raza Sectorului 1. Considerăm hotărârea aprobată săptămâna trecută la iniţiativa primarului Sectorului 1 şi nelegală, dar şi imorală, deoarece sănătatea ar trebui să fie o prioritate. (...) Domnul prefect ne-a promis că va analiza din punct de vedere al legalităţii, cu celeritate atât hotărârea în sine cât şi plângerea prealabilă pe care am depus-o şi că ne va transmite soluţia", a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

sursa:https://www.dcnews.ro/scandal-spitale-sectorul-1--firea--plangere-la-prefectura--hotarare-nelegala-si-imorala_800903.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu