3.13.2021

DACĂ ASTĂZI AVEȚI PUȚIN TIMP și POFTĂ de CEVA BUN, PUTEȚi PREPARA O DELICATESĂ fără ADITIVI chimici și CONSERVANȚI din ”BUCĂTĂRIA lui ROMAN”

 


Salam făcut in casă

Ingrediente pentru 3 bucăti de salam :  350 g de carne de vită, 350 g de carne slabă de porc (pulpă), 350 g de carne de porc cu grăsime (spată), 150 g de bacon sau slănină afumată, 20 g de sare, piper, tarhon uscat, oregano uscat, 2 căpătâni de usturoi .

Mod de preparare: Carnea de vită și pulpa de porc, se spală si se taie în cubulețe mici. Baconul se toacă mărunt. Spata de porc se imparte in 2 bucăți egale. Prima bucată se taie în cubulețe mici, iar cealaltă bucată se trece prin mașina de tocat carne. Carnea tocată trebuie să fie cremoasă. Rolul ei este de a lega bucățelele de carne între ele. Toate tipurile de carne se pun intr-un bol mare si adanc. Se adaugă pe rand toate condimentele, usturoiul dat pe răzătoare si sarea, după care se amestecă bine compoziția pană se intrepătrund condimentele cu bucătile de carne. Bolul se acoperă cu un capac și se dă la frigider pentru 3 ore la macerat.

Întindeți o folie alimentară și așezați 1/3 din compoziția pentru salam pe una dintre marginile ei. Cu mâinile umezite cu apă presați bine carnea, si rulati modelând un baton gros ca un salam ... mai departe citiți AICI

sursa:https://bucatarialuiroman.blogspot.com/2021/03/o-delicatesa-naturala-fara-aditivi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu