4.04.2021

DECLARAȚII CRETINE de la Ministerul ”Contrasănătății”

 


UNII OAMENI MAI și GÂNDESC ATUNCI CÂND VORBESC, CUCOANĂ !

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan spune că este timpul ca românii să nu mai meargă zi de zi la cumpărături. 

Andreea Moldovan precizează că autoritățile au mari dificultăți în stoparea pandemiei din cauza mobilității oamenilor. Moldovan consideră că dacă unele țări închid magazinele la ora 19:00 în condiții normale, fără pandemie, același lucru îl poate face și România. 

„Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora 19:00. (...) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”, a declarat Andreea Moldovan la Digi 24.

Nu este prima declarație controversată a Andreei Moldovan. Nu cu mult timp în urmă, ea a spus că în mod categoric, cel mai bine ar fi ca fotbaliștii să joace cu măști de protecție la gură. 

sursa:https://www.dcnews.ro/andreea-moldovan-sa-nu-mai-mergem-zilnic-la-cumparaturi-ne-sperie-mobilitatea-oamenilor_812190.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu