4.20.2021

Începe vaccinarea prin centrele mobile şi în spitale non-COVID

 


Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că vor fi operate modificări în ceea ce priveşte modalitatea de programare pentru imunizare împotriva noului coronavirus. De asemenea, Gheorghiţă a anunţat că de miercuri începe activitatea de vaccinare prin centrele mobile și în spitalele non-COVID.

„Vor fi operate modificări în ceea ce priveşte modalitatea de programare în ideea în care extindem diverse mijloace şi căi prin care o persoană poate să acceseze un centru de vaccinare, plecând de la ideea că în mod deosebit în mediul rural este dificilă accesarea platformei de programare şi atunci trebui să găsim o serie de soluţii, de metode complementare prin care o persoană poate să beneficieze de vaccinare.

Va exista posibilitatea de programare telefonică, tot prin intermediul operatorului de call center. Persoana respectivă se va programa direct în centrul de vaccinare fără să existe nevoia creierii unui cont în platformă”, a explicat medicul Valeriu Gheorghiţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu