4.17.2021

Listele celor care cenzurează presa din România și impun Dictatura Covid : „Grupul Manciu” și „Grupul Arafat”

 


Scandalul stârnit în coaliția de guvernământ de demiterea useristului Vasile Voiculescu de la Sănătate de către premierul „liberal” Florin Cîțu pare a se lăsa cu acuzații de ambele părți și cu răzbunări din partea taberei revoltate. 

Când doi se ceartă, al treilea câștigă, am putut și noi afla, după un an de secretomanie, componența nominală a grupului tehnico-științific covidian condus de Andi Manciu. Acel grup care a adoptat în mod nedemocratic toate măsurile liberticide și, în special, cenzurarea presei în timpul stării de urgență, inclusiv închiderea publicației „Justițiarul” condusă de regretatul Albin Marinescu. Pe lângă acesta, tot acum s-a aflat și componența Grupului Arafat, care decide măsurile restrictive aberante la care obligă populația să se supună, cum este carantina pe care o trăim și pe care a adoptat-o, după cum a recunoscut Arafat, fără nici o bază științifică ci copiind de la Franța (!).

Bogdan Tiberiu Iacob dezvăluie: „Ieri, s-a aflat, în fine, „pe surse”, componența completă a grupului de comunicare, condus de Andi Manciu. Cum am scris deja, cel mai probabil lista a fost livrată presei de către USRPLUS, care a primit-o oficial, în martie, de la MAI, în urma unei interpelări parlamentare și a ținut-o în mînecă pînă ieri.

Bomba vine tot de la răspunsul MAI, însă: aflăm de la ministrul Lucian Bode că într-o anexă a Hotărîrii nr.2 din 8 ianuarie 2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență, este furnizată și lista completă a membrilor Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, adică legendarul, de acum, grup al lui Raed Arafat, cel care propune toate restricțiile de un an încoace.

Bode indică în document și o adresă de e-mail a guvernului unde poate fi găsită respectiva componență.

Astfel, guvernanții au împușcat doi iepuri dintr-un foc: au „comunicat” public, după un an de mister, componența grupului, proaspăt modificată, asigurîndu-se, totodată, că nu află mai nimeni de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu