5.29.2021

Claudiu Tîrziu : ”Mihai Tudose a fost un premier vai mama lui”

 


Claudiu Tîrziu sare la gâtul lui Mihai Tudose, după ce fostul premier a sugerat într-o postare că liderii AUR ar fi fost conviși de actuala putere să nu voteze moțiunea de cenzură anunțată de PSD pentru 14 iunie.

”Cât mai e kg de aur? Tot aud pe unul dintre copreședinții AUR că el/ ei nu votează moțiunea de cenzură inițiată de PSD fiindcă nu pare a avea suficiente voturi… Acest tip de mesaj taie orice ‘apetit’pt vot al unora care până acum au susținut actuala ,’putere’. Întrebarea devine firească: ‘naivitate’ politică, afiliere cu cei de la guvern sau preț per kg?”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

”Unul care nu merită să-i pronunț numele, că a fost un premier vai mama lui, se întreabă cît mai e „kilu de aur”, în legătură cu moțiunea de cenzură cu care amenință PSD. Ce să-i faci? Mentalitate de vînzator. Să-i răspund pe limba lui:  bre, nu e vorba de cît e pentru noi, cum ați fost obisnuiti, ci de ce înseamnă pentru români ! Asa ca mergi cu mercurialul la alta masa !”, e replica virulentă a lui Claudiu Târziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu