5.29.2021

Suspendarea preşedintelui Iohannis

 


George Simion a lansat un nou atac la adresa Guvernului Cîţu despre care spune că trebui să „plece cât mai repede”. Mai mult, liderul AUR le sugerează social-democraţilor să sprijine demersul de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis.

„Mai ales după ultimele evenimente guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede! Vom căuta susținerea și a altor parlamentari pentru că doar voturile noastre și ale PSD nu sunt suficiente pentru o moțiune de cenzură (jumătate plus unu din voturi). Nici jocurile de imagine de-a moțiunea făcute de PSD nu ajută.

Miercuri în Parlament guvernarea putea fi oprită din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru.

De asemenea revenim cu solicitarea către PSD să susțină suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis printr-un referendum național”, a scris George Simion, copreşedintele AUR, pe Facebook.

În schimb, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spunea în februarie despre suspendarea lui Klaus Iohannis că nu este un demers oportun.

„Ca şi oportunitate, îmi asum ceea ce spun, nu cred că în acest moment este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a domnului preşedinte Klaus Iohannis. Şi din cauză de pandemie, de criză economică, context social şi din cauză de perioadă mică trecută de la alegeri. PSD a mai iniţiat o astfel de procedură”, a precizat președintele PSD, conform Ştiripersurse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu