6.13.2021

„Vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog” - DAR CU PUII de GĂINĂ CE-AI AVUT ?

 


Un activist  pe nume Nițu Robert Gabriel, din comuna Cernătești, Buzău, care a încercat să prezinte publicului și autorităților comercializarea ilegală de pui vii, a fost bătut sub privirile nepăsătoare ale polițiștilor.

Conflictul a izbucnit din cauză că bărbatul a vrut să arate publicului și autorităților, cum comercianții ilegali de pui vii își desfășoară activitatea, nestingheriți.

Agresorii au încercat să îl scoată cu forța pe activist din mașină, însă acesta a blocat ușile, indivizii au rupt apoi oglinda și au spart luneta autoturismului.

Agresorii au început apoi să-l urmărească pe bărbat, chiar și după ce acesta a pornit mașina.

,,M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…”, spune activistul într-o filmare.

În clip este surprins chiar și momentul în care bărbatul oprește mașina în dreptul unor polițiști și le povestește prin ce a trecut, cerând ajutorul.

„Cum e posibil așa ceva. Vedeți că vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog. Nu mai am nici geam.”, le spune Robert Niță, oamenilor Legii.

Agresorii îl prind din urmă pe bărbat, dar se opresc la semnalul polițiștilor. În ciuda prezenței forțelor de ordine, agresorii se năpustesc asupra mașinii în care se afla activistul.

Bărbatul este lovit în față de către unul dintre agresori, apoi activistul reușește să fugă. În filmare se poate observa că bărbatul sângerează, iar mașina este plină de cioburi din  sticlă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu