7.16.2021

Dan Chitic, mesaj important pentru Liviu Dragnea

 


Cunoscutul avocat și om politic suveranist reacționează după eliberarea și declarațiile lui Dragnea. Îi transmite un mesaj personal care o face pe Flavia Teodosiu să reacționeze.

Reacție interesantă a avocatului Dan Chitic, cel mai consecvent susținător al suveranismului românesc: îi recunoaște meritele fostului președinte PSD și așteaptă să susțină ”până la capăt” curentul politic suveranist.

”Dragnea eliberat ! Din punct de vedere juridic, a fost îndreptată parțial o mare nedreptate, un abuz al “Statului de drepți””, scrie Dan Chitic.

Avocatul recunoaște deschis meritele lui Liviu Dragnea: ”Din punct de vedere politic, Dragnea a fost primul om politic care a susținut public in mod consecvent suveranismul”.

Dar, completează avocatul, ”păcat ca nu a mers pana la capăt”. De aceea, spune Dan Chitic, ”dintr-o îndoită perspectivă, mă bucură eliberarea lui Dragnea„.

„Mă aștept ca acum, fără jumătăți de măsură, Liviu Dragnea să susțină public Legea Suveranității, concretizarea și cheia de boltă a proiectului suveranist”, îi transmite Dan Chitic lui Liviu Dragnea.

Mesajul lui Dan Chitic a făcut-o să intervină pe reputata avocată Flavia Teodosiu, cea care a reușit să obțină eliberarea condiționată a lui Dragnea: 

”Cu o singură condiție, Dan: să fie lăsat să facă asta și să nu mai fie torturat. Acest om iubește ROMÂNIA !!”, a replicat avocata Flavia Teodosiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu