7.08.2021

Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. Bărbatul era gelos pe propriul fiu

 


Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Argeş, spune că şi-a ucis soţia "din plăcere". Mai mult, acesta bănuia că femeia cu care era căsătorit de 44 de ani avea o relaţie cu propriul fiu. Bărbatul riscă să stea după gratii timp de 25 de ani.

Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. S-a întâmplat în localitatea Poienari din Argeş. Cei doi soţi erau căsătoriţi de 44 de ani, timp în care femeia a îndurat crizele de gelozie şi bătăile soţului său. De data aceasta nu a mai scăpat. Într-un moment de furie, bărbatul şi-a ucis soţia.

Vecinii spun că bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost tot timpul gelos. Acum, acesta bănuia că soţia lui avea o relaţie cu propriul fiu. Tânărul venise din străinătate să renoveze casa părintească şi să aibă grijă de ei.

„Când m-am trezit, la 6.30, am găsit-o moartă acolo, în propria locuinţă. Nu am auzit nimic. Bine, ei s-au certat ieri toată ziua…”, a declarat Cristian Manea, fiul victimei, potrivit observatornews.ro.

Tânărul spune că tatăl său devenise mai agresiv în ultima perioadă, după operaţia pe care o suferise la coloană.

Bărbatul s-a ascuns în podul fânarului după ce şi-a înjunghiat soţia, însă a fost găsit repede de poliţişti. După ce a fost reţinut, acesta a declarat că şi-a ucis soţia de plăcere şi că nu are niciun regret.

În urmă cu un an, femeia a depus plângere împotriva soţului său însă a retras-o.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost reținut 24 de ore pentru omor şi riscă să stea după gratii până la 25 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu