7.10.2021

Un centru de vaccinare și un sediu USR au luat foc în această lună

 


Luna lui Cuptor abia a început în contextul în care au avut loc incendii la un centru de vaccinare și un sediu USR. Unii vorbesc de neglijență, altii cred că este un avertisment de sus.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Căminul Cultural din comuna Călărași, județul Dolj, unde era amenajat un centru pentru vaccinare anti-Covid, transmite CraiovaForum. Luni după-amiază, pe Bulevardul Carol I din Câmpina, în zona Notariatelor, și-au făcut apariția patru mașini de intervenție de la pompieri, precum și mai multe echipaje ale Poliției. Motivul ? Un apel la 112 anunța că la sediul USR Câmpina a izbucnit un incendiu.

Nu se știe deocamdată din ce cauză a izbucnit incendiul. Cel mai probabil este vorba, totuși, de un scurtcircuit la tabloul electric. Pompierii militari din Câmpina au intervenit cu promptitudine și au limitat extinderea incendiului la imobilele din vecinătate, inclusiv la blocurile din imediata apropiere. La fața locului a fost prezent și viceprimarul municipiului Câmpina, liderul USR, Liviu Dumitrache.

Dacă este neglijență, unde sunt demisiile?

Dacă este un avertisment și rămânem spectatorii pasivi la distrugerea României de către lichelele care execută obedient ordinele venite din noul Babilon (U.E.), la ce ne putem aștepta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu