7.04.2021

Victor Ponta, reacţie furioasă la adresa Guvernului

 


Fostul premier Victor Ponta, care şi-a dat demisia în toamna anului 2015, după incendiul de la Colectiv, a reacţionat acum public după ce autorităţile au decis transferul în străinătate al celor doi pacienţi răniţi în explozia de la Petromidia.

Victor Ponta acuză că nu s-a schimbat nimic în cei aproape şase ani câţi s-au scurs de la demisia sa, ba mai mult solicitarea de atunci, de a părăsi postul de premier, s-a dovedit a fi fost fără acoperire.

„Cuuum? Doua persoane cu arsuri NU pot fi tratate in Romania si le trimite Dl Citu in strainatate?

La 6 ani dupa ce ati cerut demisia Guvernului ca nu a asigurat tratament imediat pentru sutele de victime de la “Colectiv”?

Dupa ce a venit Guvernul “Ciolos” si “Salvatorul” Vlad Voiculescu a fost de doua ori ministru si a facut un film ?

Dupa ce ati facut dosar penal medicilor de la Urgenta ca aveau prea putine paturi pentru arsi?

Dupa ce ati trimis tot in strainatate medicul cu arsuri dupa tragedia de la Piatra Neamt ?

Dupa aproape doi ani de Guvern PNL?

Ok – imi dau eu demisia ca nu au facut Ciolos, Voiculescu si PNL nimic pentru tratarea in Romania a persoanelor cu arsuri! Ba da – au facut ceva : si-au batut joc de voi! Merita sa ii votati din nou!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta și-a depus mandatul de premier al României în data de 4 noiembrie 2015. Gestul său a venit în urma unui miting care a avut la București, în care 25.000 de persoane au cerut demisia sa, a vicepremierului Gabriel Oprea și a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu