8.19.2021

”Cloaca PNL” să-și denunțe mai întâi originile securiste

 


Alegerile din PNL, partid aflat la guvernare, arată orchestrarea unui conflict în alegerile interne, în registrul fostei Securități.

Dependența de structurile fostei Securități metamorfozare este atât de mare încât acestea se află în război deschis pe scena publică, din interese destul de neclare, nefiind vorba de simple opțiuni.

Dacă nu cumva, adevărul este că acest PNL nu este o parte din fosta Securitate, după modul de manifestare și lipsa unor obiective publice relevante.

Fostele eminențe ale PNL nu lasă loc altei constatări decât aceleia că PNL nu este altceva decât o falangă securistă, atâta vreme cât Bălăceanu Stolnici, în perioada comunistă, descria în mod criminal, în detaliu, locuința unui prieten, Vlad Georgescu, directorul Europei Libere, ulterior asasinat de Securitate.

Cloaca PNL are extensii prodigioase care toate confirmă a fi simple rețele securiste, ajungând până la Dinu Patriciu.

Critica asupra acestui PNL nu se face prin comparație cu alte partide, nomina odioasa, ci privește strict situația de fapt, cu indiferență totală față de câștigătorul cursei electorale.

PNL trebuie să își denunțe originile securiste prin liderii săi, cu evidență supervizați, și apoi ar putea să treacă la alegerea unui lider.

Tentativa PNL de a face din campania electorală internă un eveniment public absolut se află și aceasta în modul de operare al fostei Securități.

Un partid politic poate fi totul și nimic doar pentru cei care se lasă orbiți de propaganda electorală. Faptul că PNL ar fi totul pentru România, așa cum își imaginează liderul suprem, e o gafă continuată pe care o poate face numai un fățarnic din Grădinița  fostei Securități.

https://www.cotidianul.ro/pnl-sa-si-denunte-mai-intai-originile-securiste/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu