9.19.2021

Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani, vaccinate cu schema completă, internate în spital

 


”EFECTELE ASCUNSE”  ale VACCINURILOR și a TESTELOR IES LA SUPRAFAȚĂ... 

ÎNTREB, NU DAU CU PARUL : DE CE AUTORITĂȚILE INSISTĂ, ÎN CONTINUARE, CU VACCINAREA și TESTAREA, dacă VACCINUL NU PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA COVIDULUI ? DE CE ? PENTRU CĂ TOCMAI VACCINUL și TESTUL INFESTEAZĂ OMUL SĂNĂTOS cu COVID

Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani au ajuns la spital, după ce s-au infectat cu coronavirus. Ambele cântăreţe sunt vaccinate cu schema completă.

Elena Merişoreanu a povestit pentru România Tv că are nevoie de perfuzii, că poate vorbi cu greu. Cântăreaţa spune că nu se aştepta să se infecteze, mai ales că s-a vaccinat cu schema completă.

Cântăreaţa a povestit că totul a debutat cu durere in gat, apoi cu tuse accentuata. Simptomele s-au agravat si si-a dat seama ca s-ar putea sa nu fie o simpla raceala. A mers la spital, acolo unde a fost confirmată cu coronavirus.

De asemenea, şi Viorica de la Clejani a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus.

Reamintim că până sâmbătă, 18 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.144.893 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.078.434 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.388 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.980. Dintre acestea, 798 sunt internate la ATI. Din totalul pacienților internați, 178 sunt minori, 162 fiind internați în secții și 16 la ATI.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, anunţă că situaţia este gravă, predicţiile specialiştilor fiind reevaluate. Potrivit ultimelor date, am putea avea o medie săptămânală de 17.000 de cazuri, în 15 octombrie, cu vârfuri care pot ajunge la 20.000 de cazuri zilnic. ”Situaţia e cât se poate de serioasă”, susţine Gheorghiţă, care anunţă că nu se poate să nu fie luate măsuri – cum ar fi certificatul verde – doar pentru că sunt nepopulare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu