9.06.2021

„Party In The Park” cu ȘTEFAN BĂNICĂ pe 25 septembrie la Grădina de Vară Herăstrău

 


ȘTEFAN BĂNICĂ revine în fața publicului, cu un nou concert derulat sub titulatura sugestivă "Party In The Park!" Show-ul toamnei se va desfășura pe 25 septembrie la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase. Bucuria reîntâlnirii cu publicul va fi celebrată în ritm de Rock’n’Roll, cu hituri unul și unul.

„Party In The Park” e un concept muzical pe care vreau să-l începem în această perioadă în care o seară în parc poate fi petrecută într-o atmosferă relaxată, cu familia sau cu prietenii, unde vreau să cântăm, să dansăm, să râdem împreună și, timp de aproape două ore, să uităm de orice grijă. Abia astept să ne revedem față în față pe 25 septembrie!” – a declarat Stefan Bănică.

Ștefan Bănică este deja familiarizat cu Grădina de Vară Herăstrău din perioada verii, când a urcat pe scenă în dublu-rol, în piesa de teatru „La Pulce“. Pe 25 septembrie va fi însă prima dată când scena din inima parcului va găzdui o producție de anvergura unui concert Ștefan Bănică. Cei prezenți se vor bucura de un mix de hituri lansate de-a lungul anilor de Ștefan și de un show pe cinste. ȘTEFAN BĂNICĂ și ai săi Rock’n’Roll Band și The 50s vor aduce din nou pe scenă refrenele de care v-a fost dor și concertul pe care îl așteptați de multă vreme! Invitații surpriză vor completa programul unei seri ce vă va merge la suflet.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producator, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din Romania.

Adevărat recordman în materie de audiență, Ștefan Bănică a stabilit performanță după performanță de-a lungul carierei muzicale: concertele sale de Craciun, devenite adevărată tradiție, sunt cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român și s-au desfășurat de 76 de ori cu casa închisă.

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Stefan Bănică este unul din cei mai prolifici performeri din România și un exemplu de profesionalism și versatilitate artistică.

Bilete pentru concertul „Party In The Park“ se găsesc pe: Ticketstore.ro, BLT.ro, mySTAGE.ro, Iabilet.ro, Eventim. Detalii pe Facebook: Wonder Theatre și Cortina AG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu