11.20.2021

Cel mai scăzut număr de infecţii covid în această săptămână, dar numărul morţilor se menţine peste 200

 


Bilanţ coronavirus 20 noiembrie. „Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 20 noiembrie, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore au fost înregistrate 2.697 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 214 decese, dintre care 43 anterioare”, precizează GCS.

Institutul Naţional de Sănătate Publică informa vineri că, în ultima săptămână, 69,7% din cazurile confirmate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate la persoane nevaccinate anti-COVID. Restul, adica mai bine de 30 la suta se inregistreaza in randul persoanelor vaccinate.

Bilanţ coronavirus 20 noiembrie. De asemenea, din pacate creste si numarul de decese printre persoanele imunizate, mai bine de 10 la suta din decese s-au produs la persoane vaccinate. Asta desi la inceputul acestui val patru procentul abia depasea 1 la suta.

Ne explicam aceasta crestere prin faptul ca restrictiile au fost impuse doar nevaccinatilor, vaccinatii in schimb, desi si ei se pot infecta si transmite virusul, se pot plimba nestigheriti prin malluri, magazine si la diferite activitati culturale.

https://www.romaniatv.net/bilant-coronavirus-20-noiembrie-cel-mai-scazut-numar-de-infectii-din-aceasta-saptamana-dar-numarul-mortilor-se-mentine-peste-200_5994273.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu