12.16.2021

George Simion, solidar cu Diana Şoşoacă. ”E senator şi viitor candidat la prezidențiale”

 


George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, joi, că nu îşi cere scuze pentru că a promovat-o pe Diana Şoşoacă pentru a ajunge în Parlament. Deputatul AUR consideră că "toate păturile sociale trebuie să aibă reprezentanți" şi o pe vede pe Şoşoacă drept "viitor candidat la prezidențiale".

„Această persoană este senator, cum este și Paul Stănescu, cum este și Florin Roman, care și-a falsificat studiile.

Eu vă zic despre fauna din Parlament și eu să îmi cer scuze că e doamna Șoșoacă în Parlament? Nu îmi cer scuze”, a fost răspunsul deputatului AUR, George Simion, conform Hotnews.

Liderul AUR a subliniat că pe Diana Şoşoacă „au votat-o niște români” şi este de părere că ea ar putea fi „candidat la prezidențiale”.

„Pe dna Șoșoacă au votat-o niște români. Soluția e dialogul, nu diabolizarea. Toate păturile sociale trebuie să aibă reprezentanți. Doamna Șoșoacă este senator independent și viitor candidat la prezidențiale”, a mai precizat George Simion.

Mai mult, George Simion consideră corectitudinea politică drept o formă „prin care se încearcă să ni se introducă în cortex ceea ce avem voie să spunem şi ce nu avem voie să spunem”.

„Corectitudinea politică, felul în care se manifestă astăzi, este o formă de cenzură şi CNA-ul, cum s-a manifestat în ultimele două luni, este iar un instrument în care se aplică cenzura. Au făcut liste cu invitaţi la emisiuni care pot fi chemaţi sau care nu pot fi invitaţi”, a mai spus liderul AUR.

Rugat să clarifice dacă într-adevăr Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) face liste de invitaţi pentru emisiunile televizate şi ce dovezi are în acest sens, George Simion a răspuns :

CNA-ul spune că nu ai voie să ai invitaţi antivaccinişti. Acum, ar trebui să ne dea listele. (Se reflectă) în amenzile pe care Răzvan Dumitrescu care face emisiunea „Subiectiv”, de exemplu, le-a primit”, a mai precizat Simion.

Liderul AUR este de părere că acest lucru ar fi o directivă a actualei conduceri CNA, „dar sperăm să se schimbe lucrurile şi acolo”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu